PSD. Pentru asigurarea unei cresteri economice sustenabile de 5% anual, vom da o Lege organica in acest sens, care sa prevada ca in urmatorii 4 ani, ritmul de crestere sa nu coboare sub 5%. Daca totusi coboara, vom scoate PNL si USR inafara legii.

Vom incuraja exporturile, asa cum am facut si pana in prezent. Vom exporta medici, vom exporta profesori, vom exporta ingineri, urmand ca, daca situatia o va permite, sa exportam cea mai puternica valuta de care dispunem: creierul.

Vom reusi sa biruim si printr-un proiect nou, prin care vom redefini birocratia ca fiind Puterea Birurilor (din grecescul Biro=biruri + Putere= Kratos). Nu poti birui fara a pune biruri, cum se arata in Biblie si nu numai.

Pentru a reduce decalajele fata de Vest vom acorda titluri doctorale in baza unor Targuri Nationale Doctorale, preturile fiind dictate de piata.

Vom reduce deficitul bugetar la sub 3% din PIBul Germaniei, pentru ca tot ne place sa ne comparam cu Germania.

  • PNL.

Pentru asigurarea unei cresteri economice sustenabile de 5% anual, vom revoca intreg Consiliul de Administratie al BNR

Vom incuraja exporturile, pentru aceasta urmand in primul rand sa revocam intreg Consiliul de Administratie al BNR

Vom reduce decalajele fata de Vest, prima masura in aces sens fiind aceea de a revoca intreg Consiliul de Administratie al BNR

Vom reduce deficitul bugetar la sub 3% din PIB, chiar daca pentru asta va trebui sa revocam intreg Consiliul de Administratie al BNR

  • ALDE

Pentru asigurarea unei cresteri economice sustenabile de 5% anual, vom face orice

Vom incuraja exporturile, vedem noi cum.

Vom reduce decalajele fata de Vest, daca d-lui Popescu Tariceanu ii va veni o idée.

Vom reduce deficitul bugetar la mai putin de 3% din PIB, daca PSD ne permite sa-I copiem programul.

  • USR

Pentru asigurarea unei cresteri economice sustenabile de 5% annual vom aplica o cercetare de tip "analiza de regresie şi corelaţie", in cadrul acesteia urmand sa studiem dependenţa dintre o variabilă (caracteristică) rezultativă (y) şi una sau mai multe variabile (caracteristici) independente (x).

Vom incuraja exporturile, utilizand metoda celor mai mici patrate, dar I pe Clotilde Armand.

Vom reduce decalajele fata de Vest, dupa un algoritm la care lucreaza insusi Nicusor Dan (Faraonul).

Vom reduce fie deficitul bugetar, fie excedentul, inca nu s-a decis la nivelul conducerii, dar e cert ca CEVA va fi redus

  • UDMR

Pentru asigurarea la crestere economiche sustenabil de 5%, UDMR va lua in calcul evolutia populatiei de etnic maghiara care creste mai mult decat cea romanok. Estem convinse ca Romania poate creste 5%. Hölgyek segítenek!

Noi incurajeaza exportzii, in speciala exportzii de lemn, padure si bushtenile din padure.

Vom reduce decalaj fata de tarile vestice prin tragere in jos a Vestului daca nu se poate Romania avanseaza

Program nostru: zero deficit la buget! Cat venit, atat cheltuiala! O sa incaseaza chiar mai multe forinti decat cheltuiala, aia e bisztos!

(acesta este un pamflet, multumesc pentru intelegere)