Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

BRD - servicii de factoring de 1,7 miliarde lei in 2007

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 31 ianuarie 2008, 12:27 Economie | Finanţe & Bănci

Ritmul de crestere al operatiunilor de factoring desfasurate anul trecut de catre BRD-Groupe Societe Generale a crescut cu 151%, volumul acestora ridicandu-se la 1,7 miliarde lei, a anuntat, joi, banca. Pachetul de servicii de factoring al BRD include finantare, administrare de creante, colectare, acoperirea riscului de neplata, sau o combinatie de cel putin doua dintre acestea.

In structura operatiunilor, cea mai mare crestere, de aproximativ 150%, au inregistrat-o operatiunile de factoring intern, care au atins un nivel de 1,25 miliarde lei, in timp ce volumul operatiunilor de factoring international – export si import – a crescut cu 147% comparativ cu anul 2006.

Utilizarea factoringului are un impact imediat asupra cashflow-ului clientului, transformand incasarile la termen in incasari la vedere, permitand dezvoltarea afacerii fara imobilizarea activelor societatii in garantii materiale si un managment eficient al creantelor.

Conform estimarilor bancii, anul trecut, volumul pietei de factoring din Romania a ajuns la aproximativ 1,3-1,4 miliarde euro, din care 500 milioane euro reprezinta operatiunile BRD. BRD - Groupe Societe Generale are active ce depasesc 10 miliarde euro, peste 2,3 milioane clienti si opereaza o retea de peste 750 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

124 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri