Grupul Allianz a obtinut un profit net de opt miliarde euro

371 milioane euro - veniturile Allianz-Tiriac Asigurari in 2007

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 21 februarie 2008, 15:10 Economie | Finanţe & Bănci

Allianz-Tiriac Asigurari a obtinut in 2007 venituri din prime brute subscrise de circa 371 milioane euro, conform datelor preliminare publicate joi de grupul Allianz. Din activitatea de asigurari generale, compania a obtinut prime brute subscrise in valoare de 341 milioane euro, in crestere cu 17,1% fata de anul precedent, iar pe segmentul de asigurari de viata, venituri de 30 milioane euro, cu 20% mai mult decat in 2006. Grupul Allianz a raportat venituri totale de 102,6 miliarde euro si un profit net de opt miliarde euro.

Pe segmentul asigurarilor generale, valoarea primelor brute subscrise de Allianz-Tiriac Asigurari in 2007 a ajuns la 341 milioane euro, in crestere cu 17,1% fata de rezultatul de 291 milioan euro obtinut in anul precedent. Profitul operational al companiei pe acest segment a stagnat la 11 milioane euro. Din activitatea de asigurari de viata, Allianz-Tiriac a inregistrat prime brute subscrise de 30 milioane euro, in crestere cu 20% fata de 2006, cand valoarea primelor a fost de 25 milioane euro.

La nivelul grupului Allianz, profitul inregistrat in 2007 a ajuns la nivelul de 8 miliarde euro, in crestere cu 13,5% fata de 2006, in pofida crizei inregistrata pe pietele financiare. Veniturile totale ale grupului au crescut pana la 102,6 miliarde euro. Din activitatea de asigurari generale, veniturile grupului au crescut de la 43,7 miliarde euro in 2006 pana la 44,3 miliarde euro anul trecut. Pe segmentul de asigurari de viata, veniturile Allianz au crescut pana la 49,3 miliarde euro.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

368 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri