Revista Financial Director Romania in parteneriat cu firma de consultanta PricewaterhouseCoopers va organiza joi, 6 martie, o conferinta Solutii pentru managementul financiar, ale carei teme sunt finantarea companiilor romanesti si aplicarea legislatiei europene in Romania. Potrivit organizatorilor, evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul financiar care vor sa fie la curent cu ultimele tendinte din domeniul finantarii corporatiste si al aplicarii legislatiei europene in Romania.

Printre temele ce vor fi prezentate in cadul evenimentului se numara directive europene in interpretare romaneasca, cai de atac in cazul implementarii gresite a directivelor europene, cum sa luptam cu interpretarile gresite ale organelor fiscale, problematica TVA dupa aderarea la UE.

Temele abordate sunt in a doua sesiune a evenimentului sunt: "de unde se finanteaza companiile?", "Creditul bancar – cea mai facila sursa de finantare?", "Instrumente alternative de finantare", "Finantare prin bursa", "Cum se poate gestiona cu succes performanta financiara" si "Factoringul – alternativa de finantare pe termen scurt".

Printre participantii la aceasta conferinta se numara Adrian Ciocanea, secretar de stat, sef al departamnetului Afaceri Europene din Guvern, Stere Farmache, presedinte Bursa de Valori Bucuresti, Diana Maria Usturoiu, consultant fiscal, precum si specialisti din cadrul PricewaterhouseCoopers, Omega Consulting, Horvath&Partners, VMB Partners.

Evenimentul va avea loc in data de 6 martie, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti.