Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

BRD Sogelease a finantat bunuri in valoare de 225 milioane de euro in 2007

de Dragos Comache     HotNews.ro
Miercuri, 5 martie 2008, 18:20 Economie | Finanţe & Bănci

BRD Sogelease IFN, filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Societe Generale, a finantat anul trecut bunuri in valoare de 225 milioane de euro, cu 29% mai mult decat in anul anterior, se arata intr-un comunicat al companiei. Numarul contractelor incheiate a urcat cu 12% fata de anul 2006, la peste 3.800 de contracte.

Structura portofoliului BRD Sogelease era formata la finele anului trecut de autovehicule comerciale (45%), autoturisme (19%), echipamente de constructii (16%), echipamente industriale, medicale si agricole (16%), echipamente IT (3%), real estate (1%).

In structura portofoliului, ponderea echipamentelor de constructii si a celor industriale si medicale a crescut cu 2%, in vreme ce ponderea autoturismelor a scazut cu 4% fata de anul anterior. Aceaste tendinte se datoreaza schimbarilor legislative si oportunitatilor de investitii determinate de accesul in Uniunea Europeana.  

„In portofoliul BRD Sogelease, segmentul echipamentelor, in special al celor de constructii, este unul foarte dinamic si ne propunem sa il pastram la fel de activ, beneficiind din plin de cunostintele pe care le-am obtinut in perioada de cand activam in aceasta piata. Evident, acest lucru nu va fi facut in defavoarea celorlalte tipuri de bunuri ce pot face obiectul unei finantari de tip leasing” a declarat Daniela Davidescu, directorul comercial al BRD Sogelease IFN.

Pentru acest an, compania isi propune sa mentina ritmul ascendent si sa intre in topul primelor trei firme de leasing afiliate unor institutii financiare.

BRD Sogelease este detinuta de BRD-Groupe Societe Generale. Compania este membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare, care reprezinta interesele a 32 de societati de leasing si insumeaza, potrivit propriilor estimari, aproximativ 92% din piata de profil din Romania. 

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

113 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri