Bancpost anunta ca in dimineata zilei de luni, 28 iulie, timp de aproximativ trei ore vor avea loc operatiuni de modernizare a sistemului de carduri al bancii, se arata intr-un comunicat al institutiei. Astfel, intre orele 5:00 - 8:00 toate tipurile de carduri VISA emise de catre Bancpost nu vor putea fi utilizate decat la terminalele bancii.

Totodata, in aceeasi perioada, terminalele Bancpost nu vor onora tranzactii cu carduri VISA emise de catre alte banci romanesti sau straine.

Toate celelalte tipuri de carduri - Maestro, MasterCard si Amex - emise de catre Bancpost vor putea fi utilizate pentru retragerea de numerar sau efectuarea de plati la comercianti atat prin intermediul ATM-urilor si POS-urilor proprii cat si ale celor ce apartin altor banci.

Bancpost este parte a grupului Eurobank EFG, care este o organizatie bancara internationala cu active totale de peste 68,4 miliarde de euro. Grupul are peste 22.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.500 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Eurobank EFG este membra a EFG Group, al treilea grup bancar ca marime din Elvetia, dupa UBS si Credit Suisse.