Solvabil.ro a publicat marti un nou interviu fictiv cu un personaj celebru care da o serie de sfaturi financiare. Astazi, regele muzicii pop, Michael Jackson, vorbeste despre alegerea carierei, bani si prieteni.

Copilasii mei, nu stiu daca sunt eu cea mai buna persoana care sa va dea sfaturi financiare. In fond, am trait ani buni pe cheltuiala seicului din Bahrein fara grija bugetului zilnic!

Totusi, stie si Mickey cate ceva daca a reusit sa aiba cele mai multe vanzari din lume si mai multe animale exotice decat gradina zoologica din Dubai!

Hooo!

1. Cu cat mai mic cu atat mai bine.

Nu este un sfat de dating. Voiam sa zic ca orice cariera iti alegi, decide-te repede ce vrei sa faci si da-i drumul. Vei acumula experienta si vei deveni cel mai bogat alb-negru din istorie cand altii mai stau inca cu parintii.

Apropo de asta, muta-te de acasa cat de repede poti! Va fi greu cu banii daca nu esti o vedeta internationala. Dar macar nu vei mai manca batai crunte de la tatal tau pentru ca nu produci suficient.

Financiar va fi o lovitura, fizic vor fi cateva sute in minus!

Ceea ce vreau sa spun este ca trebuie sa ai curaj. Muta-te de acasa, da-ti demisia, elimina orice te impiedica sa faci ceea ce crezi ca este bine. Socul readaptarii te va determina sa fii mai inventiv, mai destept, mai agil!

2. Iesi din tipare si gaseste-ti o nisa.

Poate ca nu toata lumea vrea sa poarte costume sclipitoare si chiloti peste pantaloni pentru a iesi in evidenta. E OK in ceea ce ma priveste, chiar daca ma face uneori sa ud doua servetele cu lacrimi. Dar, gandeste-te la faimosul meu mers, moonwalk. Tu ce ai deosebit?

Stii sa faci ceva unic sau foarte rar? Ti-ai dezvoltat o aptitudine impresionanta? Lucrezi intr-un domeniu aparte? Cu cat esti mai comun cu atat iti ingradesti optiunile si-ti micsorezi oportunitatile de castig – sunt miliarde de concurenti pe piata, dar ce te face pe tine sa fii Michael Jackson al imobiliarelor?!

Citeste restul articolului si comenteaza pe Solvabil.ro