* Garda Financiara – Comisariatul General are un parc de 201 de masini, care trebuie asigurate. La licitatie, au participat BCR Asigurari si Allianz-Tiriac Asigurari. De castigat, a castigat a doua companie. Prima, BCR Asigurari, a facut contestatie, cerand anularea deciziei de atribuire catre Allianz.

La numai cateva zile, BCR Asigurari si`a retras contestatia. Oare daca nu era la mijloc Garda Financiara, si`o mai retrageau? Nu mai zic ca BCR Asigurari a pierdut si contractul cu Loteria. Ghinion, frate…

* Razboi austriaco-elen. Doua banci locale se cearta in instanta pentru un contract al unei Regii autonome. Fiecare zice despre cealalta ca vine cu oferte incorecte, care ar trebui sa o descalifice din start. Fiind vorba de bani multi, niciuna nu vrea sa piarda.

* Ministerul Apararii voia sa cumpere arme de asalt si alte puscoace, drept pentru care a organizat una bucata licitatie, la care au venit elvetienii de la SAN SWISS ARMS , ocazie cu care au si pierdut licitatia. Cat o fi de murdar comertul cu arme, San Swiss a considerat ca a fost trasa pe sfoara si ca Ministerul a atribuit incorect contractele. Drept pentru care, dupa ce au tras aer in piept, au facut plangeri si sesizari. Partea buna e ca pana la urma li s`a dat dreptate. Urmarea? Ministerul Apararii inca vrea arme de asalt.

Citeste si comenteaza pe Dan Popa's Weblog.