Noul jucator din piata bancara locala, Banca Comerciala Feroviara, va fi inaugurata la jumatatea lunii noiembrie a acestui an, a declarat pentru Hotnews presedintele noii institutii, Petre Tulin. "Vom deschide in noiembrie 3 sucursale, urmand ca pana la finele anului sa avem cinci unitati deschise, dintre care doua in Bucuresti, doua in Arad si una in Cluj", a mai punctat Tulin.

PR-ul noii institutii financiare va fi asigurat de Dana Filip, fost redactor sef al publicatiei Real Estate, nisata pe imobiliare, a confirmat Tulin, care a mai precizat ca targetul pe care il tinteste banca nu exclude segmentul corporate, unde batalia pentru clienti este cea mai dura.

Potrivit presedintelui Bancii Feroviare, banca dispune deja de toate autorizatiile necesare, actuala criza politica neimpiedicand in niciun fel demararea operatiunilor. «Suntem foarte implicati in procesul de functionalitate al bancii si vom deschide la termenul de care va spuneam, indiferent de ce se va intampla in peisajul politic sau economic local», a conchis Petre Tulin.