Daca "banul nu are coada, deci cand il arunci nu mai ai de ce sa il apuci", atunci Scoala de Bani, proiect sustinut de BCR, este locul unde poti discuta si poti invata despre bani. Alexandru Printz, diriginte al Scolii de Bani - (director retail BCR Sucursala Sector 6 Bucuresti) a raspuns cititorilor HotNews.ro cu privire la administrarea cheltuielilor si a economiilor in familie.

Despre Scoala de Bani

Sustinut de BCR si conceput ca un program de educatie financiara prin divertisment, „Scoala de Bani” isi propune sa dezvolte pe termen lung responsabilitatea publicului cu privire la gestionarea bugetului personal si al familiei.

Programul consta in sesiuni de invatare care pun accentul pe ambele parghii ale circuitului banilor – consumul si economiile personale, intr-o maniera relevanta pentru public – simultan cu un concurs derulat pe aceleasi doua coordonate.

CV Alexandru Printz

Alexandru Printz lucreaza la BCR de aproape noua ani, si, urcand treapta cu treapta, a ajuns, in 2007, director zonal pe retail in cadrul bancii. A terminat Academia de Studii Economice, iar acum urmeaza cursurile celui de-al doilea Master of Business Administration (MBA).

  • Cum gestionezi bugetul personal si al familiei?
  • Cum utilizezi produsele de economisire?
  • Cum ar fi o zi fara cheltuieli?

Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului.

Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.