ANAF: aprobarea listei contribuabililor reactivati

de D.Popa     HotNews.ro
Vineri, 27 noiembrie 2009, 10:24 Economie | Finanţe & Bănci

Circa 200 de companii din categoria celor declarate anterior inactive, isi vor putea relua activitatea  din data de 11 decembrie, potrivit unui ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala publicat pe pagina de Internet a Institutiei.

Din numarul total de firme aprobate de Fisc ca si contribuabili reactivati, circa un sfert sunt din Bucuresti. O serie de firme declarate anterior contribuabili inactivi si care doresc intrarea in activitate solicita acest lucru printr-o adresa ANAF si din trei in trei luni institutia aproba lista firmelor reactivate. In data de 25 noiembrie a fost emis un ordin al presedintelui ANAF (nr.1.487) pentru aprobarea listei contribuabililor reactivati, precizeaza un comunicat al ANAF.

Ordinul a fost afisat concomitent la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si pe pagina de Internet a Ministerului Finantelor Publice - portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Documentul intra in vigoare in cincisprezece zile de la data publicarii pe pagina de internet si afisarii la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, conform legii, incepand de vineri, 11 decembrie 2009.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

696 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi