BCR a lansat de curand Pachetul Comunitate BCR, un pachet de produse si servicii dedicate in exclusivitate asociatiilor religioase, fundatiilor si ONG-urilor (comision de administrare 0%). Ramona Chirila, Head Of Community Affairs Department BCR, a discutat online despre acest nou produs.

Despre Pachetul Comunitate BCR

Pachetul Comunitate BCR este format dintr-un cont curent in lei, un card de debit in lei (BCR MasterCard Business sau BCR Visa Business Electron) si serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative - Phone Banking (Alo 24 Banking BCR) si Internet Banking (Click 24 Banking BCR). Acesta cuprinde aceleasi produse operationale si comision de administrare de 0 lei/ luna, insa reducerile 100% pe anumite operatiuni sunt diferentiate in functie de fiecare categorie de clienti: Asociatii Religioase si Fundatii & ONG-uri.

CV Ramona Chirila

Ramona Chirila este sef departament Afaceri Comunitare si Consilier Presedinte Executiv BCR. Este licentiata in Stiinte Juridice la Universitatea Bucuresti, doctorand la catedra Drept International Public in cadrul aceeasi universitati si a absolvit cursurile MBA HEC Montreal, Universitatea BCR.

  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.