BCR a lansat campania “Dar din Dar se face binele”: intre 7 si 21 decembrie, BCR acorda discounturi la mai multe produse financiare, iar echivalentul sumei oferite ca reducere va fi donat in folosul comunitatii. Alexandra Popescu, product manager in cadrul Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail BCR, a discutat online cu cititorii despre promotiile BCR.

Produsele care vor beneficia de cel mai mare discount in aceasta perioada sunt tranzactiile non-cash (prin serviciul 24 Banking BCR) si cardurile de credit, care au comisionul redus cu 50%. Depozitele la termen de 6 luni in lei si euro au o dobanda promotionala cu 0,25 puncte procentuale mai mare, iar la credite comisioanele de acordare sunt reduse cu 11% pana 14,5%.

CV Alexandra Popescu

Alexandra Popescu este product manager in cadrul Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail BCR. Este licentiata a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, iar in prezent urmeaza cursurile Masterului in Management Financiar si Piete de Capital (DAFI) din cadrul aceleiasi universitati.