Gabriel Sincu, partener la compania de consultanta Mazars a raspuns cititorilor HotNews.ro pe tema noutatilor fiscale. Intre raspunsuri se gasesc informatii legate de impozitul minim, deducerea unor cheltuieli, birocratia aparatului administrativ fiscal. "Ideea de greva fiscala este mai degraba un subiect de can-can: nici o firma serioasa din tara asta nu s-ar deda la asa ceva, riscand sa plateasca majorari de intarziere de 0,1% pe zi din sumele datorate ca si impozite! Pentru cei care nu platesc exista procedura executarii silite si in final a falimentului", a spus Gabriel Sincu.

Deoarece timpul nu a permis invitatului sa raspunda la toate intrebarile, Gabriel Sincu va raspunde peste weekend la intrebarile sosite pana la ora 14:00.

O sinteza a noutatilor, realizata de Mazars, in documentul atasat.

Gabriel Sincu a declarat in studioul HotNews.ro in octombrie 2009, ca o majorare a impozitelor ar insemna o crestere a evaziunii si ca propunerile consultantilor fiscali de relaxare in continuare a fiscalitatii si a incerca sa se majoreze baza impozabila nu au fost ascultate de catre autoritati.

Vezi si raspunsurile online ale lui Gabriel Sincu, in redactia HotNews.ro, in octombrie 2009.

  • Intalnirea s-a incheiat
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.