Tiberiu Moisa, director executiv clienti corporativi si IMM al Bancii Transilvania, a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre facilitatea Iesirea din iarna, o noua solutie suport oferita companiilor pentru a depasi actualul context economic.

Aceasta solutie poate aduce clientilor bancii 3 luni de gratie – in decursul primului semestru din 2010 - prin amanarea integrala sau partiala a ratelor si dobanzilor la credite.

De acest produs pot beneficia clientii Bancii Transilvania, persoane juridice, care au credite majoritar contractate in Banca Transilvania, in valoare totala de maxim 1 milion de lei.

Din platforma anti-criza,lansata in 2009, mai fac parte:Creditul gata garantat, produs dezvoltat in parteneriat cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri; Facilitatea de restructurarea creditelor pentru companii; Abonamentul Bancar pentru IMM-uri prin care oferim posibilitatea reducerii cu pana la 50% a cheltuielilor lunare cu comisioanele din operatiuni si programul de training pentru gestionarea afacerilor in perioada de criza oferit de Clubul Intreprinzatorului Roman, o initiativa a Bancii Transilvania. Totodata, cei peste 11.000 de membri ai clubului pot beneficia de discount-urile oferite de programul de networking, program menit sa sprijini dezvoltarea relatiilor de colaborare dintre acestia.

CV Tiberiu Moisa

Tiberiu Moisa lucreaza la Banca Transilvania de peste sapte ani, si urcand treapta cu treapta, a ajuns Director Executiv Clienti Corporativi si IMM. A terminat Facultatea de Finante, Banci si Burse de Valori din cadrul ASE Bucuresti, a absolvit programul de MBA al INDE, iar in prezent urmeaza programul Executive MBA al Sheffield University.

  • Intalnirea s-a incheiat