Economistul sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, a devenit noul presedinte al Asocialtiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania in urma alegerilor desfasurate vineri, se arata intr-un comunicat al asociatiei.

„Ca urmare a faptului ca mandatele membrilor fondatori ai Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR) – Lucian Anghel, Radu Craciun, Ionut Dumitru, Florian Libocor – au ajuns la final, in cadrul Adunarii Generale din data de 4 februarie 2010 au avut loc alegeri, fiind desemnata prin vot noua conducere AAFBR cu un mandat de 2 ani. Noul Consiliu Director este format din Presedinte – Ionut Dumitru Vicepresedintii sunt Lucian Anghel, Bogdan Campianu, Nicolaie Alexandru Chidesciuc si Rozalia Pal”, se mai spune in comunicat.

AAFBR este o asociatie profesionala fara scop lucrativ, infiintata in luna ianuarie 2008 si care reuneste in randurile sale peste 50 de analisti din sectorul bancar, fonduri de pensii, societati de administrare a investitiilor, societati de asigurari si din piata de capital.