Cristian Radulescu, partener la compania TaxHouse explica pentru HotNews.ro ca scutirea de impozit pe profitul reinvestit este doar o facilitate de moment, iar firma respectiva de fapt va plati mai mult in anii urmatori daca apeleaza la aceasta masura (explicatii detaliate in documentul atasat). Recent Guvernul a adoptat facilitati pentru somajul tehnic in 2010, a eliminat impozitul de 3% pe venitul microintreprinderilor si pregateste transformarea impozitului minim in impozit forfetar. Cristian Radulescu a raspuns cititorilor HotNews.ro pe tema masurilor fiscale initiate de Guvern.

  • Cristian Radulescu are 9 ani de experienta in consultanta fiscala locala si internationala la Taxhouse, Andersen, Ernst & Young si PriceWaterhouseCoopers.
  • consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR si evaluator inregistrat ANEVAR.
  • lucreaza cu companii multinationale si mari companii romanesti, fiind implicat in importante restructurari fiscale si acordand consultanta pe probleme fiscale locale si internationale pentru varii activitati corporatiste, fuziuni, divizari si reorganizari pentru clienti din diverse industrii, revizii fiscale, due diligence fiscal etc.  
  • specializat in legislatia de TVA a Uniunii Europene si a fost activ implicat in asistenta acordata Ministerului Finantelor Publice pentru alinierea legislatiei romanesti la directivele europene, in anii 2005-2006.  
  • El este lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe probleme de TVA si impozitare directa.

* Intalnirea online s-a incheiat