Citi l-a numit pe Tibor Pandi in functia de director general al operatiunilor pentru Romania, incepand cu data de 6 aprilie, inlocuindu-l in aceasta functie pe Shahmir Khaliq, care a fost desemnat director al diviziei formate din Bulgaria, Cehia, Romania si Slovacia si director general Citibank Cehia. Pandi uremeaza a fi confirmat in functia de director general al Citibank Europe plc, Dublin – sucursala Romania de catre autoritatile competente, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Tibor Pandi, in varsta de 41 de ani, are peste 15 ani de experienta in domeniul bancar, iar inainte de aceasta numire a indeplinit rolul de director pentru tarile din Europa Centrala in care Citi nu are prezenta locala, coordonand activitatea din 12 tari.

Din pozitia de director general al Citibank Romania, "Tibor Pandi va coordona eforturile Citi de a raspunde nevoilor clientilor locali prin alcatuirea unui portofoliu de produse complexe si inovatoare pentru toate segmentele de activitate ale unei piete din ce in ce mai competitive. De asemenea, Pandi va asigura legatura intre Citibank Romania si reteaua Citigroup globala", se mai arata in comunicat.

Citibank este prezenta in Romania din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si medii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.