“Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din 2005. Rata dobanzii este de 11,25%. In actul aditional primit mi s-a propus o dobanda fixa de 11,25%. Dupa ce am refuzat in scris propunerea facuta am fost contactat telefonic de catre un reprezentant al BRD (asta s-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute) care mi-a propus o dobanda indexabila: EURIBOR la 3 luni + o marja de 9%. In cadrul aceleiasi discutii telefonice le-am spus ca din punctul meu de vedere marja este prea mare si ca o marja de 6% mi se pare OK, scrie Dan Popa pe blogul sau.

Convorbirea s-a incheiat cu promisiunea persoanei respective de a transmite mai departe solicitarea mea.

Astazi am fost din nou sunat de la BRD iar marja propusa de aceasta data a fost 8%. Am refuzat din nou, dar de aceasta data am fost rugat sa le transmit refuzul in scris. Mi-au promis ca imi vor transmite un formular pe mail.

Avand in vedere ca pana acum am 2 oferte din partea lor (una cu dobanda fixa de 11,25% si una cu EURIBOR la 3 luni + marja de 8%) care credeti ca va intra in vigoare incepand cu 19 septembrie in cazul in care refuz in continuare sa semnez actul aditional?”

Comenteaza peblogul lui Dan Popa.