Cat de oportuna este semnarea unui nou acord cu FMI? Cum reformam fiscalitatea? Cine sunt cel mai puternic afectati de criza si cat de eficiente sunt masurile luate pe piata muncii? Laurian Lungu, managing partner al Macroanalitica, a raspuns online cititorilor HotNews.ro. Cele mai interesante intrebari se vor regasi in emisiunea Bucuresti Punkt Bonn, realizata de HotNews.ro si Radio Deutsche Welle.

Laurian LunguFoto: HotNews.ro

Laurian Lungu a colaborat la realizarea raportului "Masuri anti-criza privind piata fortei de munca", realizat de Fundatia Friedrich Ebert Stiftung (FES). Una dintre concluziile acestui studiu este ca diisponibilizarile din 2010 (si cele din anii urmatori) din sectorul public vor creea o presiune suplimentara asupra pietei fortei de munca. Potrivit documentului, constrangerile cheltuielilor bugetare vor determina limitarea fondurilor destinate sectorului privat. Mai multe detalii despre acest raport gasiti aici

Cele mai interesante intrebari se vor regasi in emisiunea Bucuresti Punkt Bonn, realizata de HotNews.ro si Radio Deutsche Welle.

Emisiunea "Bucuresti punkt Bonn" se transmite in fiecare vineri, de la ora 17:00, pe HotNews.ro si pe frecventele Deutsche Welle Romania.

  • Emisiunile de stiri ale Deutsche Welle Romania le puteti asculta aici.
  • Stirile zilei la Deutsche Welle Romania pot fi citite aici.

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.