ANAF vrea sa ramburseze in luna noiembrie TVA in valoare de 954,68 milioane lei

de DP     HotNews.ro
Duminică, 7 noiembrie 2010, 10:00 Economie | Finanţe & Bănci

Sorin Blejnar (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a realizat selecţia naţională a deconturilor cu opţiune de rambursare pentru care există decizie aprobată conform cu Instrucţiunile nr. 802.520/03.07.2009 privind rambursarea lunară a TVA, cu modificările şi completările ulterioare, acestea totalizând la 1 noiembrie o sumă de 954,68 milioane lei, anunta institutia intr-un comunicat.  “Rambursarea T.V.A. va continua în ritm accelerat, astfel încât până la sfârşitul acestui an să lichidăm soldul deconturilor cu termen de soluţionare depăşit. De la preluarea mandatului, am reuşit să diminuăm cu 63% valoarea rambursărilor restante”, explica Sorin Blejnar, preşedintele ANAF

În selecţia lunii noiembrie au fost cuprinse în ordinea vechimii toate deconturile de TVA, soluţionându-se prin restituire deconturile a căror vechime este de până la data de intai octombrie 2010.
Deconturile de TVA au fost organizate astfel:
1)    Deconturi cu compensare şi restituire care totalizează 771,8 mil. lei, din care se compensează suma de 70,5 mil. lei şi se restituie suma de 701,3 mil. lei;
2)    Deconturi cu compensare integrală în valoare de 178,8 mil. lei;
3)    Deconturi cu compensare parţială în valoare de 4,08 mil. lei, iar suma de 100,7 mil. lei se va restitui în perioada următoare.

În cazul compensărilor totale sau parţiale se soluţionează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar în cazul sumelor de restituit, care totalizează 701,3 mil. lei, plata efectivă a fost programată după cum urmează:
Tranşa I (8 noiembrie): respectiv 139,0 mil. lei;
Tranşa II (24 noiembrie): respectiv 211,6 mil. lei;
Tranşa III (29 noiembrie): respectiv 350,7 mil. lei;


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

856 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri