ANAF vrea sa ramburseze in luna noiembrie TVA in valoare de 954,68 milioane lei

de DP     HotNews.ro
Duminică, 7 noiembrie 2010, 10:00 Economie | Finanţe & Bănci

Sorin Blejnar (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a realizat selecţia naţională a deconturilor cu opţiune de rambursare pentru care există decizie aprobată conform cu Instrucţiunile nr. 802.520/03.07.2009 privind rambursarea lunară a TVA, cu modificările şi completările ulterioare, acestea totalizând la 1 noiembrie o sumă de 954,68 milioane lei, anunta institutia intr-un comunicat.  “Rambursarea T.V.A. va continua în ritm accelerat, astfel încât până la sfârşitul acestui an să lichidăm soldul deconturilor cu termen de soluţionare depăşit. De la preluarea mandatului, am reuşit să diminuăm cu 63% valoarea rambursărilor restante”, explica Sorin Blejnar, preşedintele ANAF

În selecţia lunii noiembrie au fost cuprinse în ordinea vechimii toate deconturile de TVA, soluţionându-se prin restituire deconturile a căror vechime este de până la data de intai octombrie 2010.
Deconturile de TVA au fost organizate astfel:
1)    Deconturi cu compensare şi restituire care totalizează 771,8 mil. lei, din care se compensează suma de 70,5 mil. lei şi se restituie suma de 701,3 mil. lei;
2)    Deconturi cu compensare integrală în valoare de 178,8 mil. lei;
3)    Deconturi cu compensare parţială în valoare de 4,08 mil. lei, iar suma de 100,7 mil. lei se va restitui în perioada următoare.

În cazul compensărilor totale sau parţiale se soluţionează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar în cazul sumelor de restituit, care totalizează 701,3 mil. lei, plata efectivă a fost programată după cum urmează:
Tranşa I (8 noiembrie): respectiv 139,0 mil. lei;
Tranşa II (24 noiembrie): respectiv 211,6 mil. lei;
Tranşa III (29 noiembrie): respectiv 350,7 mil. lei;


Citeste mai multe despre   
Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU Bill Nichols, critic de film si pionier al studiului de film documentar: In timpul facultatii inca nu stiam ca voi deveni. Eu nu eram interesat sa fac bani, ci cautam implinirea. Si a durat o vreme sa imi dau seama.

Bill Nichols, critic de film american, profesor emerit si un pionier al studiului de film documentar contemporan a discutat in cadrul unui interviu despre visele si aspiratiile din tinerete, tehnicile din filmele documentare si influenta tehnologiei in industria cinematografica.
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Bill Nichols

853 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică