"​Incepand din luna septembrie avem contracte semnate de 250 milioane de euro pentru reabilitari de drumuri. Daca vorbim de autostrazi, vestea foarte buna este ca tot in aceste luni am reusit sa licitam 4 tronsoane importante si urmeaza sa semnam contracte de un miliard de euro, facand o economie de 400 de milioane de euro. Obiectuvul nr 1 este sa contractam toti banii pe care ii avem la dispozitie", a declarat Alexandru Nazare, secretar de stat la Transporturi in cadrul conferintei organizate de ForumInvest.

Potrivit acestuia, pe sectorul de cale ferata exista in procedura de licitatie lucrari de 460 de milioane de euro. "Pe viitor ne propunem sa lansam cateva proceduri de licitatii privind unele centuri iar un alt proiect important al Companiei de Drumuri va fi lansarea proiectului Dumbrava-Deva", a mai spus secretarul de stat.

"Daca vorbim de autostrazi, vestea foarte buna este ca tot in aceste luni am reusit sa licitam 4 tronsoane importante si urmeaza sa semnam contracte de un miliard de euro, facand o economie de 400 de milioane de euro", a mai declarat secretarul de stat. "La CFR avem in plan sa demaram cateva licitatii pe care vrem sa le demaram in valoare totala de 1,6 miliarde de euro", a mai precizat Nazare.