Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

"Criza de vara" - abordata intr-o intalnire speciala a eurodeputatilor cu factorii de decizie din zona euro

de Redactia     Parlamentor.ro
Marţi, 30 august 2011, 17:30 Economie | Finanţe & Bănci

Intalnirea dintre Comisia Economica a Parlamentului European si factorii de decizie din zona Euro a s-a incheiat luni, 29 august cu concluzia ca Pachetul de sase masuri privind Guvernanta Economica ramane baza pentru construirea stabilitatii economice pe termen lung. Intalnirea "speciala" fost convocata dupa ce bancile europene si piata bond-urilor au inregistrat scaderi in cea mai mare parte a lunii august.

Eurodeputatii din toate zonele politice au felicitat BCE pentru ca si-a asumat rolul pe care Guvernele nationale s-au "sfiit" sa-l adopte, in abordarea "crizei de vara".

  • Werner Langen (EPP, DE) a spus ca "datorita BCE nu am devenit victime ale marilor probleme care au aparut in ultime perioada".
  • Sylvie Goulard (ALDE, FR) a mentionat faptul ca BCE nu va putea, totusi, sa compenseze constant reactia slaba a liderilor politici de la nivel national.

Criticile se refera in principal la faptul ca sprijnul financiar pentru Grecia, agreat in 21 iulie, nu va fi implementat efectiv de catre Parlamentele statelor din zona euro pana la jumaratatea lunii seprembrie, potrivit unei relatari BBC.














[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

162 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version