Nikon a lansat in aceasta dimineata noul model entry-level a gamei sale de aparate de fotografiat reflex, Nikon D3200. Principala inovatie a aparatului este noul senzor de 24,2 megapixeli, un upgrade masiv fata de modelul precedent.

Nikon D3200Foto: Nikon

Rezolutia mare de 24,2MP asigura imagini foarte clare si detaliate, precum si posibilitatea de a imprima la mari dimensiuni. In acelasi timp, Nikon D3200 ofera o sensibilitate ISO ridicata, cuprinsa in intervalul 100-6400, extensibil pana la 12800. Chiar daca conditiile de iluminare sunt dificile, aparatul promite rezultate excelente.

Aparatul filmeaza Full HD cu 30fps si HD cu 60fps, oferind videoclipuri la calitate cinematografica si focalizare automata continua. In plus, Nikon D3200 dispune, pe langa un microfon integrat, si de intrare separata de microfon pentru cei care doresc sa foloseasca un microfon extern. Sistemul de focalizare automata cu 11 puncte este extrem de precis si permite focalizarea pe intregul cadru, oferind imagini clare chiar si atunci cand subiectul actioneaza imprevizibil.

Cu ajutorul transmitatorului wireless optional WU-1a, Nikon D3200 poate fi conectat la orice smartphone sau tableta fara a fi nevoie de o conexiune Internet wireless. Astfel, fotografiile pot fi descarcate direct in telefon sau tableta, iar aceste dispozitive pot fi utilizate si pentru a controla setarile aparatului foto si a declansa de la distanta. Noul aparat va fi disponibil incepand cu luna mai, la un pret de 2.999 lei, in varianta kit cu obiectivul 18-55m f3.5-5.6. Detalii complete penikon.ro.