SKIN, importatorul Nikon in Romania, a lansat miercuri trei modele noi din gama de aparate foto compacte Coolpix. Unul dintre modele are conectivitate WiFi si tehnologie NFC, iar doua dintre ele au camere de 20 MP.

Nikon COOLPIX L31Foto: Nikon

COOLPIX S3700 este un model "social", cu conectivitate Wi-Fi si functionalitate NFC incorporate, care faciliteaza partajarea; COOLPIX S2900, de 20 megapixeli este un model elegant, care are un corp suplu si poate fi luat oriunde; si COOLPIX L31, de 16 megapixeli - un model simplu de utilizat, care ofera rezultate remarcabile.

Aparatul foto COOLPIX S3700, de 20 megapixeli, simplifica activitatile de "socializare" fotografiile pot fi partajate pur si simplu atingand cu aparatul foto un dispozitiv inteligent, datorita conectivitatii Wi-Fi si tehnologiei NFC. Toata actiunea este inregistrata in imagini si in filme HD, utilizandu-se zoomul optic 8x, care se poate extinde pana la 16x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom.

Aparatul foto COOLPIX S2900, de 20 megapixeli incape lejer in buzunar sau in geanta, este disponibil intr-o gama variata de culori si este simplu de utilizat. Zoomul optic 5x se poate extinde pana la 10x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, iar functia Selector automat scene va propune toate setarile corecte.

Modelul COOLPIX L31, de 16 megapixeli, are zoom optic 5x foarte util pentru obtinerea unor portrete frumoase. Inregistrarea filmelor HD incepe printr-o atingere, iar trecerea de la fotografii la video se face simplu. Efectele speciale incorporate in aparatul foto inspira o abordare creativa, iar atunci cand calatoriti, puteti fotografia la nesfarsit, bateriile AA fiind foarte accesibile.