Am astazi pentru voi trei jocuri interesante, in special pentru fanii seriei Saw si pentru pasionatii de puzzleuri. Sunteti izolati si trebuie sa va puneti mintea la contributie in mod serios ca sa scapati, utilizand obiecte si rezolvand "ghicitori" care de care mai fanteziste.

1. Sagrarios room

Un joc care la inceput e frustrant, dar pe parcurs incepe sa dea dependenta. Puzzleurile sunt destul de dificile, si prin prisma faptului ca obiectele de care aveti nevoie pentru rezolvare nu sunt intotdeauan semnalate clar. Trebuie sa deschideti usite, panouri, seifuri si compartimente secrete pentru a evada din camera ca de ospiciu in care sunteti inchisi. Foarte interesant e sistemul aleator de generare pentru questuri, pentru ca am jucat in paralel cu un prieten si solutiile erau diferite. Dupa cateva zeci de minute ne-am blocat amandoi la deschiderea panoului din stanga.

2. Vision

Destul de asemanator cu jocul precedent, dar intr-un decor mai prietenos, o camera nu prea iesita din comun, cu obiecte cat de cat normale. Atata doar ca nu exista o usa vizibila. Autorul ii roaga pe jucatori sa se abtina in a face publice solutiile de evadare, asa ca voi face asta si eu.

3. Escapers Cottage

De data asta nu sunteti inchisi intre 6 pereti, ci aveti la dispozitie un teren mai mare de aventura, un ponton si o casuta de vacanta ridicata pe o platforma in mijlocul apei.

Asadar, daca stiti ca aveti cateva ore bune pe care sa le dedicati rezolvarii de ghicitori, va urez succes. Dati de stire daca ati reusit sa terminati unul dintre cele trei jocuri.

Alex Sima - TownPortal