HP a anuntat zilele aceastea TouchSmart 610 Consumer PC si TouchSmart 9300 Elite Business PC. Computerele se pot inclina in fata cu 5 grade, sau in spate cu pana la 60 de grade, anunta un comunicat al companiei.

HP TouchSmart 610 Consumer PCFoto: HP

Cu o rezolutie de 1920x1080, ecranele sunt high-definition (HF) si au diagonala de 23 de inch (aspect 16:9).

Ecranul LCD foloseste tehnologie LED backlit, oferind unghiuri optime de privire, chiar si atunci cand dispozitivul este inclinat. Butoanele de control sunt asezate in stanga si dreapta ecranului.

Pe langa aplicatii ca Hulu, Netflix, Rhapsody si Twitter, RecipeBox de la HP si aplicatii webcam, utilizatorii pot adauga noi aplicatii prin intermediul Smart Apps Center.

TouchSmart 610 Consumer PC poate fi configurat cu procesoare Intel si AMD, pana la 16GB de RAM, 1 TB memorie, un drive Blu-ray, camera de 1.3 megapixeli si difuzor Beats Audio. HP recomanda sa fie folosit Windows 7. Citeste mai multe despre TouchSmart 610 Consumer PC.

Modelul 9300 Elite Business all-in-one functioneaza cu Windows 7, nu are Beats Audio, dar beneficiaza de noile procesoare Sandy Bridge de la Intel, optional 160GB SSD si o camera de 2 megapixeli cu software de recunoastere a fetei.

HP TouchSmart 610 Consumer PC va putea fi cumparat incepand cu data de 9 februarie in Statele Unite, la pretul de 900 de dolari, urmand ca HP TouchSmart 9300 Business PC sa iasa pe piata in luna mai.

Prin posibilitatea de inclinare, HP spera ca produsele vor fi cumparate de familiile care doresc sa vada impreuna materiale multimedia si de companiile care vor interactiona cu clientii pe acelasi ecran.