Inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis pentru rejudecare la Curtea de Apel dosarul prin care i s-au restituit in natura lui Gheorghe Stelian doua fasii din Parcul Circului in suprafata de circa 11.000 mp, pe care se afla si menajeria Circului Globus. In plus, plata penalitatilor de circa 56.000 de euro pe luna pe care Gheorghe Stelian le cerea drept despagubire Circului Globus a fost sistata pana la judecarea procesului. Pana in prezent Circul Globus ar avea de platit reclamantului daune de 3 milioane de euro.

"Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursul formulat de Primaria Municipiului Bucuresti si Circul Globus (CIRC & VARIETE GLOBUS) impotriva deciziei nr.146 A din 14 februarie 2011 a Curtii de Apel Bucuresti- Sectia a III. Prin admiterea recursului, Inalta Curte de Casatie si Justitie a casat decizia Curtii de Apel Bucuresti si a trimis cauza spre rejudecarea apelului la aceeasi instanta. Urmare admiterii recursului Inaltei Curti de Casatie si Justitie s-a inlaturat/desfiintat caracterul definitiv al hotararii pronuntate de Tribunalul Bucuresti prin care cele doua terenuri: terenul in suprafata de 3029 mp, situati in Bucuresti, Aleea Circului nr. 5, Sector 2, si terenul in suprafata de 8264 mp, situat in Bucuresti, Str. Dinu Vintila, nr.12, Sector 2. Prin aceeasi hotarare, Tribunalul Bucuresti obligase Circul Globus la plata sumei de 56.465 euro pe luna, suma ce reprezenta contravaloarea lipsei de folosinta a celor doua terenuri, incepand cu luna iunie 2007 precum si la plata cheltuielilor de judecata in valoare de 474.531,5 lei", se arata intr-un comunicat de presa trimis de Primaria Capitalei. Deocamdata nu s-a stabilit primul termen de judecata al recursului.

Pe langa rejudecarea recursului, Primaria Municipiului Bucuresti a initiat o alta actiune in constatare a nulitatii absolute a titlurilor de proprietate dobandite de Gheorghe Stelian prin intermediul legii 18/1991 care se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti (dosarele nr. 55662/3/2011 si 54998/3/2011).

Pentru continuarea activitatii Circului de Stat, pe 27 iulie 2011, Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat alocarea unei suprafete de 11.050 metri patrati din Parcul Circului pentru mutarea menajeriei. Proprietarii terenului au impus evacuarea terenului iar daca CGMB nu lua aceasta decizie animalele circului de stat nu mai aveau unde sa stea.

La inceputul anului 2009, Consiliul local 2 a aprobat pe terenul menajeriei Circului, din strada Dinu Vintila nr. 12, un turn de 19 etaje.