Incepand cu 1 decembrie, Daiana Voicu, fost Managing Partner la Willbrook International, a preluat leadership-ul grupului de firme Carlyle. Grupul este specializat in real-estate cu larga expertiza in property management, avand in portofoliu proiectele grupului Willbrook International, cat si alte proiecte imobiliare din piata. Valoarea dezvoltarilor imobiliare aflate in managementul grupului Carlyle se ridica, in ultimul an, la 250 milioane euro.

Segmentul de property si facility management este la inceput in Romania, dar are un potential sporit de dezvoltare. Acest sector este tot mai profesionalizat si raspunde la cererea crescuta de astfel de servicii venita din partea investitorilor. Se poate observa ca, in ultimul timp, investitorii care au propriile portofolii de cladiri sau terenuri, si nu au reusit sa le vanda ori au ramas blocate, au nevoie de o companie care sa le gestioneze profesional investitiile si de a le mentine valoarea.

"Ne mandrim cu unul dintre cele mai cuprinzatoare pachete de servicii in domeniul proprietatii si facility management. Si nu este numai cel mai cuprinzatoar pachet dar, de asemenea, este la cel mai inalt nivel de calitate si rafinament. Portofoliul nostru de clienti este format din membri ai corpului diplomatic, de companii multinationale, care asteapta doar ce-i mai bun din piata atunci cand vine vorba de serviciile pe care le primesc. Si putem furniza aceste servicii, peste asteptarile lor. Noi lucram constant la imbunatatirea si diversificarea serviciilor oferite, intrucat strategia noastra este sa cream servicii unice, de inalta clasa, pentru piata de real-estate", spune Daiana Voicu, President Carlyle Properties.