Compania de consultanta si brokeraj imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania a deschis o sucursala in orasul Campulung Muscel, investitie in valoare de 150.000 de euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Oficialii Coldwell Banker sustin ca piata imobiliara din aceasta zona are o capacitate importanta de dezvoltare si au anuntat ca se vor ocupa de promovarea a doua proiecte, respectiv statiunea turistica Iezer Portareasa si un ansamblu imobiliar mixt care va cuprinde 100 de apartamente, spatii comerciale si spatii de birouri.

„Piata imobiliara in zona este insuficient acoperita din punct de vedere al agentiilor imobiliare si are o capacitate de dezvoltare importanta datorita potentialului turistic: peisaje mirifice, zone turistice inca neexploatate – cheile Dambovitei si Dambovicioarei. Ne vom ocupa de promovarea a doua proiecte: statiunea turistica Iezer Portareasa, statiune care va atrage pe langa un important numar de turisti, si investitori strategici in piata imobiliara locala. Cel de-al doilea proiect pe care il vom tranzactiona consta intr-un ansamblu mixt care va cuprinde 100 de apartamente, spatii comerciale si spatii de birouri”, a declarat Bogdan Racasanu, Branch Manager, Coldwell Banker Muscel.

Noua agentie, situata pe strada Negru-Voda din Campulung Muscel, ofera servicii de consultanta si intermediere imobiliara atat pentru noi proiecte, cat si pentru cele de pe segmentul „old market”: vanzari si inchirieri apartamente, case si terenuri precum si evaluari. Dupa lansarea acestei reprezentante, reteaua Coldwell Banker din Romania ajunge la cinci puncte de lucru, trei dintre acestea fiind in prezent in Bucuresti, iar un altul la Ploiesti. Pana la finele acestui an, Coldwell Banker Affiliates of Romania va mai deschide inca doua sucursale in tara, in timp ce programul de dezvoltare al firmei prevede extinderea teritoriala cu 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare.

Coldwell Banker Affiliates of Romania activeaza pe piata din Romania din acest an. Compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.