​​Se presupune ca orice om isi doreste ca locul in care se relaxeaza si cel in care vrea sa se odihneasca sa fie casa in care locuieste. Insa de multe ori nu este tocmai exact ceea ce el isi doreste. Spatiul prea mic al locuintei, bucataria prea ingusta si banii pe care acesta ii investeste il fac de cele mai multe ori sa ajunga sa fie frustrat si nervos ca nu aloca bani intr-un apartament care sa-i placa si in care sa se simta cu adevarat bine.

Complex Global City ResidenceFoto: Smile Media

De altfel, zona in care locuieste o persoana este foarte importanta intrucat drumul pana la birou si pana in oras conteaza destul de mult, mai ales ca se pune problema locuintei din capitala. Insa aglomeratia nu ar trebui sa fie o problema atata timp cat zona permite acces facil catre toate mijloacele de transport in comun , inclusiv metroul, iar locatia centrala sa-ti permita accesul rapid la orice zona din capitala.

Toate aceste aspecte se pot rezolva pentru persoana care isi doreste relaxare, un apartament spatios, vrea sa locuiasca intr-o zona buna in capitala si are nevoie de un mijloc de transport in comun eficient. Ansamblul de apartamente Global City Residence (http://globalcityresidence.ro) reprezinta un complex de locuinte, ce vor indeplini cele mai mari dorinte ale persoanelor care sunt in cautarea apartamentului ideal. Proiectul are ca termen de finalizare prima jumatate a anului 2017, insa clientul poate urmari evolutia lucrarilor in timpul executiei contructiei asistat de personal de specialitate.

Global City Residence este un complex ce cuprinde apartamente spatioase si moderne. Spatiul pe care ti-l ofera fiecare apartament in parte este construit in asa fel incat orice persoana poate optimiza fiecare coltisor al acestuia, putand sa se bucure de el, dar si de tendintele in care acesta se incadreaza. De altfel, fiecare apartament in parte poate fi decorat dupa bunul plac al clientului. Calitatea materialelor utilizate la constructia complexului ofera viitorului proprietar un confort de neegalat.

Cei care detin un autoturism se vor bucura de accesul rapid la orice zona din capitala, iar ceilalti vor putea ajunge la metrou si la celelalte mijloace de transport in comun . Acest aspect reprezinta un punct forte pentru ca zona este una aglomerata, iar metroul este esential in vederea deplasarii rapide catre locul de munca.

Global City Residence este un complex modern situat in zona Piata Muncii si va fi construit pe o suprafata a terenului de 2834 mp.Este compus din 2 tronsoane prevazute cu subsol, parter, sapte etaje si un etaj retras, fiecare. Vor exista 152 de unitati locative cu 2, 3 si 4 camere ce vor fi deservite de 4 lifturi. Finisajele vor fi de calitate superioare, clientului oferindu-i-se posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse. Apartamentele vor fi contorizate individual si prevazute cu centrale termice proprii.