Complexul rezidential Mediteraneo, dezvoltat de compania Geadel Consulting, va fi livrat in tomana acestui an, a anuntat Coldwell Banker Affiliates of Romania, consultantul imobiliar care promoveaza acest proiect. Ansamblul ridicat pe malul lacului Pipera cuprinde numai apartamente de trei si respectiv patru camere, cu preturi incepand de la 155.000 euro (plus TVA) pentru trei camere si 210.000 euro (plus TVA) pentru patru camere. Pretul unui loc de parcare in sub teran este de 15.000 euro (plus TVA). Valoarea investitiei nu a fost precizata.

„Zona Pipera s-a dezvoltat vertiginos in ultimii ani, aici desfasurandu-si activitatea numeroase companii. Proiectul Mediteraneo este o solutie viabila de locuire pentru cei care lucreaza aici, propunand apartamente de 3 si 4 camere cu suprafete cuprinse intre 142 si 204 mp inclusiv balcoane”, explica Ionut Balau, project manager la Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Ansamblul este localizat pe strada Emil Garleanu, pe malul lacului Pipera, are o suprafata construita de 15.000 metri patrati, fiind compus din doua imobile cu cate 70 de apartamente cu trei sau patru camere.

"Compania Geadel Consulting, care si-a inceput activitatea pe piata imobiliara romaneasca in anul 2005, a demarat constructia acestui proiect in primavara anului trecut", au declarat pentru HotNews.ro, reprezentantii Coldwell Banker.

Coldwell Banker Affiliates of Romania a intrat pe piata imobiliara romaneasca anul trecut, avand sapte puncte de lucru: trei in Bucuresti si patru in afara Capitalei: la Ploiesti, Campulung, Brasov si Piatra Neamt. Compania mama, de origine americana, este detinuta de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.