Compania imobiliara Atisreal, membra a BNP Paribas Real Estate, a inceput operatiunile pe piata din Romania prin achizitia Cornerstone International, care pana in luna iulie a operat sub numele CB Richard Ellis, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro. In ultimii sapte ani, compania romaneasca a activat ca franciza a CB Richard Ellis, aceasta fiindu-i retrasa in luna iulie a anului trecut.

Pe piata romaneasca Atisreal va opera pe urmatoarele sectoare ale pietei imobiliare: birouri, rezidenţial, retail, industrial şi terenuri.

"Aceasta achizitie confirma intentia noastra de a ne extinde in estul Europei, o piata extrem de dinamica", a declarat Henry Faure, presedintele Atisreal International.

Ioana Momiceanu, managing director al Cornerstone International, isi va pastra aceasta pozitie si dupa preluarea companiei de catre Atisreal.

In Romania, grupul BNP Paribas mai detine trei companii: Cetelem (credite de consum), Cardif (asigurari) si Arval (leasing). Atisreal este prezenta pe piata din Europa prin intermediul a 60 de birouri, precum si prin parteneri in Statele Unite ale Americii si Asia.