Compania de consultanta imobiliara Regatta a anuntat vineri inceperea lucrarilor si turnarea fundatiei la proiectul rezidential Gold Residence, amplasat in apropierea hypermarketului Auchan si a bulevardului 1 Decembrie. Investitia de circa sapte milioane euro apartine companiei Itzhar Invest, imobilul fiind structurat pe doua subsoluri, parter si cinci etaje. Daca in faza de proiect pretul unei locuinte varia intre 1100-1320 euro/mp construit plus TVA, acum valoarea acestuia a urcat la 1200-1400 euro/mp construit plus TVA.

Gold Residence are o suprafata desfasurata de 6,440 mp, o suprafata construita la sol de 748 mp si o suprafata aferenta de tern de 1,500 mp. Imobilul proiectat de biroul de arhitectura Ana Maria Luben si construit de American Technology Group of Romania SRL. Blocul totalizeaza un numar de 54 apartamente. Ca si variante disponibile se gasesc apartamente de 1, 2 si 3 camere. Garsonierele au suprafete intre 45 – 55 mp, apartamentele de doua camere au intre 76 – 85 mp, iar apartamentele de trei camere au suprafata de 110 mp fiecare. Oficialii Regatta spun ca blocul va fi disponibil din decembrie 2008.

„Pana acum s-a vandut si rezervat un procent de 17% din proiect. Pretul de vanzare variaza intre 1200 – 1400 E/mp construit + TVA. In Gold Residence viitorii proprietari vor beneficia de cele mai bune dotari si amenajari. Locurile de parcare (47 subsol, 6 exterior) vor fi asigurate, vor exista centrala de bloc, geamuri termopan, instalatii sanitare, gresie, faianta, parchet”, a declarat Mihai Surlea, real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale, Regatta.

Reprezentantii companiei au precizat pentru HotNews.ro ca preturile locuintelor in faza de proiect au fost la nivelul de 1100-1320 euro/mp construit plus TVA.