Compania israeliana Top Nord va finaliza in maxim doua luni, in zona Piata Romana din Bucuresti, un imobil de locuinte, care cuprinde 30 de apartamente de 2,3 si 4 camere, investitie in valoare de 12 milioane euro, potrivit informatiilor companiei de consultanta imobiliara Europroperty, promotorul acestui proiect. Preturile sunt cuprinse intre 277.000 euro si 428.000 euro, fara TVA. Reprezentantii Europroperty au declarat pentru HotNews.ro ca din cele 30 de apartamente, mai sunt disponibile in prezent doar sase.

„Acest proiect este ideal pentru zona rezidentiala si se incadreaza in zona Dacia-Eminescu. Top Nord ofera o oaza de liniste in zona de clasa a Bucurestiului, fiind in acelasi timp un proiect ideal din punct de vedere al locatiei, dar intrunind si calitatea de a avea un pret foarte atractiv, de la 2500 de euro pe metru patrat”, a declarat Marian Paduraru, director de vanzari al Europroperty.

Ce apartamente mai sunt de vanzare

Directorul Europroperty a declarat pentru HotNews.ro ca proiectul a inceput in luna ianuarie a anului trecut, se va finaliza in maxim doua luni de zile si ca din cele 30 de apartamente disponibile, mai sunt disponibile in prezent doar sase apartamente. Mai precis este vorba de un apartament de 4 camere la parter, unul de 3 camere la etajul 1, 2 apartamente de 3 camere la etajul 2, un apartament de 3 camere la etajul 3 si un apartament penthouse la etajul 5.

Conform informatiilor Europroperty, constructia este amplasata pe un teren de 1377 mp cu o suprafata totala construita de 6680 mp. Pretul apartamentelor pe metru patrat util incepe de la 2500 de euro. Locul de parcare costa 20.000 euro, dar achizitionarea acestuia este optionala.

In Top Nord, pretul apartamentului de doua camere este de 277.000 euro, cele de 3 camere, (cu suprafete intre 136 si 144 mp), costa intre 292.000 si 328.000 euro, cele de 4 camere cu suprafete intre 152 si 169 mp, au un pret intre 410.000 si 428.000 euro.

Oficialii Europroperty mai mentioneaza ca "designul cladirii este bazat pe interpretarea moderna a trendurilor arhitecturale, fatadele sunt termoizolate si placate cu placi de aluminiu, placi ceramice si tencuieli in praf de piatra. La subsol se gasesc toate utilitatile comune (centrala termica, gospodaria de apa, etc), 38 locuri de parcare si 38 boxe. Imobilul este prevazut cu doua ascensoare moderne, fiecare cu o capacitate de 6 persoane. La exterior, intre apartamente si la bucatarii, peretii sunt din caramida, iar in interiorul apartamentelor, din gips-carton. Zidaria este realizata din caramida poroterm".

Comentariul unui cititor :

Ce nu spune compania imobiliara

- aveti curte cat varful bocancului

- veti profita din plin de aerul extrem de poluat al orasului (de centru capitalei! deci nu orice aer poluat)

- singura sansa pentru a ajunge nu mai departe de Piata Universitatii sau Victoriei este elicopterul sau mergand pe jos

- copiii vostri o sa aiba unde sa se joace: pe spatele maidanezilor din strada sau in parcul de la doar cativa km de bloc

- aproape toate apartamentele vandute pana acum au fost vandute unor speculanti