Patru targuri imobiliare au loc in Bucuresti in aceasta luna: Salonul Imobiliar Bucuresti, Targul National Imobiliar, TIMON (Targul Imobiliar National) si CONDOMINIUM. Primuldintre acestea va da startul evenimentelor maine, 11 septembrie, in Piata Revolutiei, unde se va deschide SIB Expo – expozitie imobiliara “adresata clientului final”, dupa cum anunta organizatorii.

SALONUL NATIONAL IMOBILIAR: 11-14 septembrie, Piata Revolutiei

Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI) a anuntat deschiderea celei de-a III-a editii a Congresului International Imobiliar Bucuresti si a primei editii a expozitiei imobiliare SIB Expo, evenimente reunite sub egida Salonului Imobiliar Bucuresti.

Evenimentul doreste sa reuneasca profesionistii imobiliari din Romania si strainatate, reprezentantii dezvoltatorilor de proiecte imobiliare, autoritati publice locale, bancherii implicati in finantarea sectorului imobiliar, reprezentantii unor importante societati de avocatura si audit, specializate in tranzactii imobiliare si reprezentantii dezvoltatorilor de solutii IT pentru domeniul imobiliar.

“Expozitia imobiliara SIB Expo, desfasurata in Piata Revolutiei, in perioada 11–14 septembrie 2008, se adreseaza cu precadere clientului final. Firmele inscrise in expozitie prezinta cele mai noi proiecte rezidentiale, de birouri si retail”, transmit organizatorii.

HotNews.ro va transmite live text maine, 11 septembrie, incepand cu ora 11:00, cele mai importante idei discutate in cadrul Congresului International imobiliar.

Targul National Imobiliar (TNI) : 18-21 septembrie, Palatul Parlamentului

Potrivit prezentarii realizata de organizatori, TNI reuneste jucatorii pietei, intr-o expozitie imobiliara desfasurata timp de 4 zile. Aflat la editia a VI-a, evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului si va reuni constructori, developeri, agentii imobiliare, finantisti care vor prezenta oferte imobiliare si financiare, atat publicului larg dar si specialistilor in domeniu. Pana in prezent, s-au inregistrat peste 140 de expozanti.

Informatii despre editiile anterioare pot fi gasite aici si aici.

TIMON : 18-21 septembrie, Piata Constitutiei

Targul Imobiliar National (tIMOn)

tIMOn Invest, primul eveniment din acest an marca "tIMOn", reprezinta un targ imobiliar adresat atat segmentului rezidential, dar si altor 3 segmente: spatii comerciale, terenuri si spatii de birouri. Evenimentul se va desfasura intre 18-21 septembrie 2008 si va reuni la startul sau in calitate de expozanti:

  • Primariile din marile orase din Romania – care vor prezenta oferta de dezvoltare urbana a zonelor respective;
  • Administratii locale sau nationale din strainatate – Bulgaria, Egipt, Republica Moldova, Croatia, Serbia, Macedonia, ceea ce va transforma evenimentul intr-un pol de afaceri imobiliare a zonei;
  • Dezvoltatori de ansambluri rezidentiale, centre comerciale si Spatii de Birouri;
  • Agenti de vanzare pentru segmentele Rezidential, Shopping Spaces si Office Spaces;
  • Agenti de vanzare terenuri si persoane fizice ce vor sa tranzactioneze terenuri.

tIMOn – editia de Bucuresti, se va desfasura intre 16-19 octombrie si 4-7 decembrie la World Trade Center Bucuresti.

Informatii despre editiile anterioare pot fi gasite aici si aici.

CONDOMINIUM: 25 – 28 septembrie 2008, Palatul Parlamentului

Impreuna cu targul de Apartamente CONDOMINIUM 2008 se va desfasura si Salonul de Decoratiuni Interioare CONDOMINIUM-DECO.

Evenimentul se afla la a VI-a editie si si propune sa reuneasca firmele care isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, al arhitecturii si decoratiunilor interioare, precum si pe cele din domeniul financiar-bancar.

Pana in prezent, la targul de apartamente s-au inscris circa 40 de expozanti, iar la Condominium Deco - 7 expozanti.

Informatii despre editia anterioara puteti afla aici.