Conarg Real Estate va investi 75 milioane euro intr-un nou ansamblu rezidential, care va cuprinde 850 de apartamente si va fi amplasat in apropierea parcului Politehnica si a complexului rezidential Quadra Place din Bucuresti, a anuntat miercuri CBRE Eurisko, agentul imobiliar exclusiv al proiectului. Referitor la evolutia pietei imobiliare, Romeo Cazanescu, directorul general al Conarg, citat de NewsIn, sustine ca sunt multi care isi permit achizitionarea unui apartament nou, dar asteapta scaderea preturilor, lucru care nu se va intampla in cazul dezvoltatorilor care si-au calculat corect preturile.

"Nu cred ca un dezvoltator care si-a facut pretul corect va putea sa-l reduca. Aceast lucru este valabil numai pentru apartamentele vechi", a spus Romeo Cazanescu.

Ansamblul va fi construit pe un teren de 20.495 mp si va consta in patru cladiri cu 16 tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. Quadra2 este un complex rezidential structurat pe cate 10 si 12 niveluri cu tot cu parter si subsoluri care vor adaposti locuri de parcare. Predarea in intregime a ansamblului va fi intre 31 iulie 2010 - 31 decembrie 2010. Suprafata total construita a complexului rezidential va masura aproximativ 61.000 mp.

Quadra2 este al treilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti, dupa Quadra Place si Rasarit de Soare. Quadra Place a fost livrat proprietarilor in totalitate in 2007, iar Rasarit de Soare a fost vandut in proportie de 60%.

Conform bilantului consolidat oficial, citat de NewsIn, grupul de firme Conarg a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 67,5 milioane euro si un profit net de 10,6 milioane euro.