tIMOn - Targul Imobiliar National, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei imobiliare din Romania, va avea loc in perioada 24-27 septembrie, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei, se arata intr-un comunicat al organizatorilor. La aceasta editie a targului vor participa 70 de firme, urmad a fi prezentate peste 120 de proiecte din Bucuresti si din tara.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii vor putea gasi preturi incepand de la 420 euro pe metrul patrat sau case pe pamant cu 78.000 de euro. Printre ofertele prezentate se mai numara apartamente cu doua camere in Bucuresti, la achizitia caruia clientii primesc o masina cadou, incapand de la 49.000 de euro, sau case de 200 metri patrati cu un pret de 83.000 de euro, la care avansul poate consta in garsoniera sau masina veche a clientului. Cele mai ieftine garsoniere prezentate vor costa aproximativ 33.000 de euro, la care se adauga TVA.

“Piata imobiliara a ajuns in situatia in care cumparatorii decid trendul. In aceasta toamna, doar proiectele finalizate sau foarte aproape de finalizare se vor vinde, pentru ca oamenii nu mai cumpara iluzii (...). In premiera la tIMOn, peste 70% dintre expozanti vor avea locuinte finalizate sau cu finalizare pana la sfarsitul anului si vom prezenta sapte proiecte rezidentiale ai caror dezvoltatori au inteles nevoile cumparatorilor si care au ales sa inceapa vanzarile de-abia acum, cand blocurile sunt complet sau foarte aproape de finalizare“, se mai arata in comunicatul organizatorilor.

Targul Imobiliar National tIMOn se desfasoara in perioada 24-27 septembrie in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei. Targul poate fi vizitat de joi pana duminica intre orele 10:00 si 19:00.