Un alt ansamblu in Otopeni se promoveaza prin intermediul unui site fara poze. Vindem apartamente, dar nu putem sa va aratam fotografii cu imobilele. Exista, nu exista? Cat despre zona merveioasa in care e situat ansamblul “comfortabil”, sunt convins ca aveti dreptate. Ce inseamna doua mii de metri distanta de pista aeroportului… (thx Blad Haund), scrie Daniel Pitu pe Blog de bucurestean.

O informatie pentru unii din cititorii acestui blog: dobanda pentru creditul obtinut prin programul Prima Casa nu este fixa! Da, stiu ca exista o reclama la televizor care zice ca dobanda e Euribor(3M) + doua-trei procente care raman neschimbate pe parcursul contractului; dar nu exista nici o banca care sa-ti promita ca timp de douazeci de ani nu se modifica Euribor! Nu detaliez, ca e ridicol si sunt convins ca mare parte din cititori se amuza, dar poate vreti sa va informati temeinic inainte de a face un credit. De oricare ar fi el.

Exista o idee fixa conform careia daca ai apucat sa construiesti un imobil in baza unor autorizatii obtinute cu acte dubioase, cladirea ramane in picioare si autoritatile se vor resemna, vor aplica eventual o amenda constructorului/ dezvoltatorului si lucrurile vor ramane asa. Tu esti cumparator de buna credinta, nu-i asa, n-au ce sa-ti faca… Si daca instantele judecatoresti hotarasc anularea autorizatiei de constructie? Si daca o terta parte, pagubita eventual de constructia imobilului pe o parte din terenul lui cere demolarea cladirii? Uitati-va la poza asta si mai ganditi-va cand iesiti la cumparaturi imobiliare.

Citeste continuarea si comenteaza peBlog de bucurestean.