Pe varful bulei speculative din 2007-2008, constructorii spuneau ca in marile orase nu se pot vinde apartamente noi la un pret mai mic de 1300-1500 de euro pe metru patrat. La sfarsitul anului trecut, aceiasi constructori sustineau ca preturile au ajuns la limita, iar noul standard este de 900-1000 euro/mp.

Iata ce au declarat pentru Daily Business ”specialisti” din piata rezidentiala.

"Constructorii au declansat o adevarata batalie pentru putinii clienti din piata imobiliara. Pretul mediu al unui apartament nou cu doua camere, de 60 mp, in Bucuresti, a ajuns la 24.000 de euro, au declarat, pentru DailyBusiness.ro, expertii in domeniu. Specialistii avertizeaza: ce e sub 400 de euro/mp ar putea fi construit cu materiale proaste".

Mai departe, vine compania de constructii a lui Gigi Becali si arunca in piata informatia ca va construi locuinte la un pret incepand cu 350 de euro pe mp. Bineinteles, constructorii reactioneaza: nu se pot construi locuinte la un pret mai mic de 500 de euro pe mp spune pentru sursa citata domnul Liviu Daschievici, fostul director general al Asociatiei Constructorilor Romani.

Citeste restul materialului si comenteaza pe Khris.ro.