Intalnirea online dintre primarul general Sorin Oprescu si cititorii HotNews.ro a avut parte de o interventie neasteptata: prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, a postat un comentariu prin care amendeaza declaratia lui Oprescu legata de constructia pasajului Mihai Bravu.

Totul a inceput de la intrebarea adresata de un cititor in timpul intalnirii online de luni, 18 aprilie. Cititorul care a semnat cu numele "Marian Spoiala" l-a intrebat pe Sorin Oprescu ce lucrari vor fi efectuate anul acesta la PASAJUL SUPRATERAN MIHAI BRAVU – SPLAIUL UNIRII.

Oprescu a raspuns ca pasajul "va fi facut de comun acord cu constructorul cu plata intarziata la doi ani de zile, insa lucrarea este blocata de catre prefect, care cred ca-l enerveaza ca se termina multe lucruri in Bucuresti".

Cateva minute mai tarziu, prefectul a postat un comentariu in care face precizari legate de acuzatiile primarului: "Am citit mai sus ca pasajul de la Mihai Bravu este blocat de mine, ca prefect al capitalei, fiindca ma <>. O scurta intrebare tehnica: are sau nu autorizatia de constructie toate actele legale in spate? Pentru ca PUZ nu are si se construieste ilegal. Din aceste motive am atacat-o. Instanta v-a sanctionat si la Berzei-Uranus, unde s-a demonstrat ca lucrati ilegal. Deci va blocati singur. Ce faceti dvs, domnule Primar, este sa va ascundeti sub fusta politicului cand sunteti prins in off-side".

Contactat de HotNews.ro, prefectul Mihai Atanasoaei si-a asumat comentariul postat.