VIDEO Au inceput defrisarile pentru aqualand-ul din Parcul Tineretului

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Miercuri, 4 mai 2011, 18:12 Economie | Imobiliar


Defrisare Parcul Tineretului
Foto: Hotnews
Firma care construieste aqualand-ul din Parcul Tineretului a inceput defrisarea celor 5 hectare de spatiu verde, cu cateva zile inainte de Pasti, pentru a face loc complexului sportiv. Defrisarile au inceput desi reprezentantii Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement de pe langa Primaria Capitalei, institutia in administrarea careia se afla parcul, au declarat ca au reziliat contractul in baza caruia urma sa se faca aqualand-ul.Defrisarea celor 5 hectare de parc a inceput in saptamana mare. Reprezentantii Ecocivica sustin ca au fost pusi la pamant circa 300 de arbori si arbusti.“Defrisarile au inceput in urma cu cateva zile. Au mers in paralel, taiat si scos buturugi, pentru a masca taierile, fara sa realizeze ca Directia de Mediu din cadrul Primariei Capitalei a inventariat toti arborii de pe teren.

Erau 400, acum au mai ramas circa 150. Cu toate acestea, inspectorii din Primarie au venit si au spus ca a fost taiat doar un arbore. Pentru lucrarile de defrisare nu exista aviz. A venit si Garda de Mediu si a dat o amenda”, ne-a declarat Dan Trifu, vicepresedinte Ecocivica.

Reprezentantul Blue Ciel, Marcel Toader, sustine ca s-au executat doar lucrari de igienizare a terenului: “Noi am facut doar lucrari de igienizare a terenului, impreuna cu Primaria sector 4.

Politia comunitara a evacuat persoanele care isi facusera adapost acolo. Am curatat de lastaris si de gunoaie. Trebuie sa facem incadrarea in zona a terenului, sa se faca masuratori prin satelit, ca sa delimitam proprietatea si trebuia curatat terenul. Nu am taiat niciun copac. A venit Garda de Mediu si a constatat. Am primit amenda pentru ca am toaletat 22 de copaci si am taiat unul, fara aviz. In rest, tot ce am taiat erau puieti si crengi.

In total, pe teren sunt 136 de copaci. Mai urmeaza sa defrisam 46 dupa ce vom obtine aviz de defrisare. Dupa ce vom termina lucrarea vom planta niste brazi, ca sa fie verde tot timpul anului”.

Intrebat de ce a ales sa faca un astfel de proiect in parc, Marcel Toader a declarat ca in alta parte nu avea loc.

Cel mai grav este insa ca lucrarile de defrisare au inceput fara sa fie clar daca acest contract pentru construirea aqua land-ului mai este valabil sau nu.

La inceputul lunii aprilie, ALPAB a trimis un comunicat de presa din care reiesea ca acest contract a fost reziliat.

 • "In data 29.04.2009 ALPAB a încheiat un parteneriat public privat cu SC Bleu Ciel SRL. Contributia ALPAB o reprezenta terenul pe care il are in administrare din Parcul Tineretului in vederea realizarii unui parc acvatic de distractii si agrement. Potrivit art. 7.1.1 din contractul de asociere, SC Bleu Ciel SRL se obliga sa depuna documentele pentru obtinerea autorizatiei de construire in termen de 6 luni de la data predarii de catre ALPAB a terenului, respectiv 19. 05.2009. Astfel, in data de 17.11.2009 Bleu Ciel a instiintat ALPAB ca s-a depus dosarul pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cu numarul 51652 inregistrat la Primaria Sector 4.
 • Conform art. 9.4 din contractul de asociere, SC Bleu Ciel SRL avea obligatia sa obtina autorizatia de construire in termen de 12 luni de la depunerea documentatiei, respectiv 16.11.2010. In aceste conditii, contractul intre ALPAB si SC Bleu Ciel SRL a incetat in data de 16. 11.2010, fara indeplinirea vreunei formalitati și fara plata de daune interese sau orice alt fel de despagubiri.
 • Mentionam ca afirmatiile reprezentantilor societatii Bleu Ciel sunt nefondate cu privire la lipsa unei informari cu privire la notificarile de incetare a contractului, având in vedere ca acestea au fost transmise catre SC Bleu Ciel SRL atât pe fax, cât și prin scrisoare de confirmare de primire.
 • Aceste notificari au fost ignorate de catre societate, iar in data 14.02.2011, Bleu Ciel a transmis adresa cu numarul de inregistrare 101, prin care ni s-a comunicat ca in data de 02.02.2011 (data la care contractul era deja incetat de drept) au solicitat Primariei Sector 4 urgentarea procedurilor de eliberarea a autorizatiei de constructie”, se arata in comunicat.

Societatea Bleu Ciel sustine insa contrariul:

“ALPAB nu a transmis societatii Bleu Ciel nicio comunicare oficiala cu privire la presupusa neindeplinire a obligatiilor contractuale pe care ni le-am asumat.

Orice tip de corespondenţa dintre parti trebuie sa respecte clauzele contractuale, ce obliga Asociatii nu doar sa se asigure de transmiterea textului actului, ci si de confirmarea primirii acestuia. Prin urmare, contractul este perfect valabil. Oricum, contractul nu putea fi reziliat din oficiu deoarece este intabulat la Cartea Funciara. Doar instanta il poate rezilia”, a explicat Marcel Toader.

Mircea Raicu, viceprimar al Capitalei, spune ca Bleu Ciel risca sanctiuni de natura penala daca a executat lucrarile de defrisare in absenta unui contract valabil.

"In primul rand defrisarile au fost facute fara aviz, ceea ce este ilegal. In al doilea rand, contractul de asociere in baza caruia ALPAB s-a asociat cu Blue Ciel era ilegal deoarece a fost semnat fara aprobarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, dupa cum am vrut ALPAB. Daca schimbi destinatia unui teren este nevoie de hotararea CGMB. Cei de la ALPAB s-au folosit de o prevedere din regulamentul de functionare, care le permitea sa se asocieze sa faca chioscuri, baraci, tonete si alte lucruri minore in parcuri, nu aqua land-uri.

Aici insa nu este vorba de asa ceva. Terenul respectiv avea functiunea de parc, iar acum se va construi acolo. Referitor la rezilierea contractului ALPAB-ul spune ca exista o clauza, daca Bleu Ciel nu face nimic in 12 luni, contractul este nul de drept. Eu am luat de bun ce a spus Primarul General, ca acest contract este nul de drept. Este penal daca au facut lucrari in absenta unui contract. Pe de alta parte, primarul general, Sorin Oprescu, nu a luat nicio masura sa vada ce se intampla acolo”, ne-a declarat Mircea Raicu.

Soin Oprescu se spala insa pe maini, de parca nu el l-ar fi numit pe Radu Popa in fruntea ALPAB: "Intrebati-l pe Popa, de la Parcuri, el trebuie sa stie. Nu au avut aprobare, nu au avut autorizatie pentru defrisare", a declarat edilul sef.

Terenul pe care se intentioneaza sa se construiasca aqualandul este in Parcul Tinerertului, avand in mare parte  functiunea V1-a parcuri si gradini publice cu acces nelimitat, si V3 - o portiune mica unde era prevazuta construirea unei parcari pentru Palatul Copiilor.

Desi Bucurestiul are nevoie de baze sportive, pentru ca cele construite in vremea regimului comunist au fost privatizate si distruse, un parc de distractii si agrement fura o bucata de parc, accesul devenind restrictionat si pe bani. Deci, pentru o afacere privata, o suprafata de parc care era destinata tuturor, este ingradita. In Brasov a fost construit la marginea orasului un astfel de aqualand si este o afacere de succes.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

8177 vizualizari

 • -3 (7 voturi)    
  moderni sau nu (Miercuri, 4 mai 2011, 18:30)

  coca [anonim]

  asteptam sa ne spui cine este proiectantul investitiei, poate fi ok daca este in topul arhitectilor care genereaza arhitectura contemporana, sau poate este za haha did?
 • -4 (14 voturi)    
  penibil (Miercuri, 4 mai 2011, 20:07)

  marian [anonim]

  Subiect penibil si amplificat aiurea...defrisari....:)), in acea fost groapa de gunoi erau 6 copaci si o rampa de ciment pe care schimbau unii altii uleiul la motor...(bineinteles uleiul vechi era colectat si dus la centre speciale). daca vreti un reportaj decent informati-va si publicati ca acel parc acvatic va avea si un bazin acoperit, cum putine gasesti pentru innot in orice anotimp plus alte beneficii. Chiar exista multe subiecte care merita abordate, si filmate cu zoom de la distanta, terminati cu pagini umplute aiurea...
  • +4 (8 voturi)    
   Am inteles, lucrezi la firma asta! (Joi, 5 mai 2011, 9:05)

   sspaga [anonim] i-a raspuns lui marian

   Da tie ti se pare ceva minor, inseamna ca esti dintre cei care in veci nu vor sa se schimbe tara asta in bine si care daca vede gunoi pe strada mai arunca si el o hartie ceva ca doar era deja gunoi acolo, fara sa inteleaga ca adevaratul gunoi e chiar el pentru ca face asa ceva si gandeste asa.
   • +2 (4 voturi)    
    bravo (Joi, 5 mai 2011, 10:54)

    marian [anonim] i-a raspuns lui sspaga

    imi place raspunsul tau, fara pic de ironie. E un punct de vedere sustinut dar putin hazardat. Am vrut sa atrag atentia asupra unui articol fortat sa atraga atentia prin minciuni. Nu sunt un om care nu vrea sa schimbe nimic, nu sunt nici un gunoi de om care arunca inca o hartie pe strada, fyi chiar si din masina absolut nimic nu arunc si nici cei care merg cu mine, guma, chistioace etc. Merg zilnic pe langa acea zona si era de ani buni de zile absolut deplorabila. Uita-te pe google maps ca sunt hartile mai vechi si vei vedea ca nu era nici o padure de defrisat. Acesti domni jurnalisti care fac reportaje de umplutura ar putea face spre ex despre wc-urile publice ale cateilor de apartament ---parcuri, trotuare, intrari in bloc , despre gunoaie aruncate pe strada- exemplul tau...sa stea la un semafor sa vada cate gunoaie pot pica dintr-o masina etc, nu sa se ia de un proiect care este benefic pana la urma, sau cel putin asa il vad eu, inca odata accentuand faptul ca va fi si un bazin acoperit, unde imi pot duce copilul la innot...
  • +2 (6 voturi)    
   bai mareane, bai piedone ... (Joi, 5 mai 2011, 9:42)

   cici [anonim] i-a raspuns lui marian

   sunt inca oameni in lumea asta, printre care ma numar si eu, care decid sa locuiasca intr-o zona din motive precum: copaci, liniste, parc etc. si faptul ca niste cetateni ca tine, Piedone si alti intelectuali rasati veniti si va ..... pe linistea noastra nu e deloc OK.

   Va multumesc domnule primar Piedone pentru ca in nici un mandat intreg ati reusit sa transformati un parc decent in cel mai mare chich din Bucuresti, va multumesc pentru toate noptile nedormite ascultand concerte de cacat tinute sub balcon, pentru blocarea parcarilor fara motiv din doua in doua saptamani, si pentru toti tigani care pana acum stateau la ei printre blocuri si acum ne sparg masinile si ne bucura urechile cu limbajul lor elevat si pentru minunatele statui si echipamente sportive fara de care viata noastra nu ar mai fi avut nici un sens.

   Sunt convins ca oamenii aia care locuiesc in Bucuresti dar nu au canalizare, apa sau strazi asfaltate sunt impresionati de prioritatile dumneavoastra.

   Asteptam votul domnule primar ca sa va multumim din suflet, iar tu bai mareane ....... mai dute-n ....... ca numa prosti vorbesti.
   • 0 (4 voturi)    
    asa e!!! (Joi, 5 mai 2011, 11:08)

    marian [anonim] i-a raspuns lui cici

    daca te numeri printre cei care vrei sa locuiasca intr-o zona u copaci e dreptul tau. faptul ca habar nu ai despre ce vorbesti si ma injuri ...nu mai e dreptul tau. Tot ce spun este ca acea zona era o zona parasita si neingrijita cu cativa pomi crescuti natural. Ar fi foarte placut ca printre bazine, ceea ce se va si face pentru umbra sa se planteze alti pomi. daca ai locui in zona ar trebui sa stii ca acolo nu este parcul tineretului , iar daca nu esti de acord cu parcul vacaresti in care s-au creat locuri de joaca pentru copii, care bateau mingea printre blocuri, cateva aparate stupide dar al naibii de folosite in fiecare zi de oameni de toate varstele...tot dreptul tau e sa comentezi aiurea
    • +1 (1 vot)    
     hai sa mai gandim putin (Joi, 5 mai 2011, 12:37)

     cici [anonim] i-a raspuns lui marian

     Dragul meu, nu intru intr-o polemica nesfarsita cu tine. Parcul vacaresti daca te face pe tine mai fericit sa-i spunem asa era acolo si inainte, iar copii puteau sa bata mingea linistiti in parc fara a avea nevoie de covoare de plastic in loc de iarba. Zona unde se va aplasa aqua shitu asta era intradevar murdara si necesita o interventie dar asta nu inseamna ca nu era deajuns sa se faca o curatenie si plantata niste iarba. Aici e vorba de efecte iar ce fac ei acolo nu duce decat la aglomeratie, tiganie si sute de masini la noi sub geamuri. Exista si partea buna cu bazinele nu neg asta dar dupa cu spuneam si inainte e vorba de prioritati si de pastrarea spatiilor verzi. In ceea ce priveste aparate sportive ..... nu mai zic nimic ... fie cum spui tu. Concluzia din punctul meu de vedere este ca oameni ca tine se lasa prea usor prostiti de smecheri ca Piedone & co, asta daca nu esti parte din & co si noi restul ajungem sa traim in stres si tiganie. Si nu te mai oftica asa pe tonul discutiei ca tara asta e plina de oameni care iti vorbesc frumos si te .... cu zambetul pe buze, asa ca n-o mai lua asa personal.
 • +8 (8 voturi)    
  Ăștia nici să mintă nu știu?! (Miercuri, 4 mai 2011, 20:07)

  ady624 [utilizator]

  Citez:

  "Nu am taiat niciun copac. A venit Garda de Mediu si a constatat. Am primit amenda pentru ca am toaletat 22 de copaci si am taiat unul, fara aviz. In rest, tot ce am taiat erau puieti si crengi."

  q.e.d.
  Adrian
 • +12 (14 voturi)    
  clasic romanesc... (Miercuri, 4 mai 2011, 20:08)

  all [anonim]

  si asa parcurile sunt arhiaglomerate.. in loc sa faca ceva langa bucuresti unde este spatiu destul, si ar duce si la dezvoltarea zonei respective.. asa mai bine, strica un parc.. asta-i mintea conducatorilor nostri....
 • +12 (16 voturi)    
  ... (Miercuri, 4 mai 2011, 20:10)

  Mazeta [utilizator]

  exista o ura incredibila fata de tot ce inseamna spatiu verde... se betoneaza, se tapiteaza, se asfalteaza, se plastifiaza... totul in uralale multimii canceroase... asa da tara!
  • +3 (5 voturi)    
   la asa capete de plastic (Miercuri, 4 mai 2011, 22:36)

   zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   asa decizii...
 • +6 (10 voturi)    
  parcul inapoi (Miercuri, 4 mai 2011, 20:23)

  Petre [anonim]

  Tineretului era un parc cu foarte multa vegetatie si foarte frumos. Chiar si acum daca mergeti in weekend este arhiplin.

  Evident trebuiau sa isi faca aparitia edilii cu idei care sa transforme totul intr-o tziganie... Bravos tovarasi, dintr-o oaza de liniste o sa avem un loc cu manele la maxim si vata pe batz - atat va duce pe voi capul...
  • -1 (1 vot)    
   re (Joi, 5 mai 2011, 12:57)

   Bibicu [anonim] i-a raspuns lui Petre

   Pai zona era oricum in tziganie asa ca ce mai conteaza. Eventual sa ii puna numele Tiganuland
 • +7 (9 voturi)    
  teribil (Miercuri, 4 mai 2011, 20:32)

  Ionica [anonim]

  Le doresc domnilor care construiesc acel aqua parc sa nu aiba niciun client, sa il inchida intr-o luna si sa isi planteze pomi pana si pe acoperisul casei unde locuiesc!
  • 0 (4 voturi)    
   ptii (Miercuri, 4 mai 2011, 22:39)

   ady [anonim] i-a raspuns lui Ionica

   cred ca vor exista clienti cu duiumu'...
 • +6 (6 voturi)    
  Oras fara stapan (Miercuri, 4 mai 2011, 21:19)

  Costi [anonim]

  De ce trebuie sa taiem copaci si sa construim pe spatiu verde cand la nici 5-6 km de centru se cultiva porumb ca in evul mediu. De ce trebuie sa ne ingramadim milioane de oameni pe 200 kmp cat are Bucurestiul si sa transforma totul in betoane??
  Vezi si terenul de langa biserica armeneasca, si cel de langa biserica catolica, etc
 • +3 (5 voturi)    
  sdf (Miercuri, 4 mai 2011, 21:34)

  zotis [anonim]

  vreau sa vad daca intra cineva in puscarie in cazul asta
 • +4 (6 voturi)    
  le acceptam orice (Miercuri, 4 mai 2011, 22:27)

  gigi [anonim]

  Toate constructile astea ilegale in parcuri s-ar putea duce pe apa sambetei si nici nu s-ar mai construi daca s-ar intampla un lucru foarte simplu dar extrem de greu pentru romani, sa boicoteze acele firme si sa nu cumpere niciodata produsele sau servicile lor.

  Din pacate ei doar se plang pe forumuri si a doua zi se duc sa se scalde.
  • +5 (7 voturi)    
   ar trebui data o lege care interzice (Miercuri, 4 mai 2011, 23:14)

   bula [anonim] i-a raspuns lui gigi

   "valorificarea" spatiilor verzi din bucuresti pe urmatorii 100 ani si basta.
   • +1 (1 vot)    
    Extraordinar!!! (Joi, 5 mai 2011, 13:20)

    pamfletaru [utilizator] i-a raspuns lui bula

    De ce astepti sa faca altii ceva si tu stai cu mainile in san? Cati pomi ai plantat tu in viata ta? Eu cred ca niciunul. Cand ai dat ultima oara zapada din fata blocului? Toata ziua ii dati inainte cu sa se faca legi... ce legi sa se faca cand nici cele existente nu se respecta? Daca vrei exemple iti dau si exemple...
  • +1 (1 vot)    
   Bine zici. (Joi, 5 mai 2011, 11:01)

   Alexandru [anonim] i-a raspuns lui gigi

   Asta este intr-adevar solutia impotriva multor rele, si a televiziunilor de rahat si a altor lucruri...

   Insa sunt multi needucati in tara asta care consuma tot felul de manelisme.
 • +3 (5 voturi)    
  mafia imobiliara (Miercuri, 4 mai 2011, 22:54)

  d'ale bucurestiului [anonim]

  Ma tem ca n-o sa fie nici verdeata si nici Aqua Land, mafia imobiliara e mai tare. Ati ghicit! Blocuri, bloculete, blocusoare. Ne mai auzim. Hasta la vista!
 • +3 (5 voturi)    
  ONG-urile luptatoare (Miercuri, 4 mai 2011, 23:29)

  bog [anonim]

  Unde sunt ONG-istii lui Peste prajit? Unde este Cernea sau ASUR? Daca construiau o biserica stiau si martienii?
 • +1 (3 voturi)    
  Parc (Joi, 5 mai 2011, 1:03)

  Radu [anonim]

  Tineretului este un parc destul de mare, decat balciul si tigania care este acum in partea dinspre Brancoveanu, se potriveste mult mai bine acest Aquapark. Tot in acest parc am vazut ca se afla un club si o gradinita, de acestea nu comenteaza nimeni nimic?
  • +1 (1 vot)    
   Parc (Joi, 5 mai 2011, 10:46)

   Adi [anonim] i-a raspuns lui Radu

   Zona invadata de tigane despre care vorbesti tu e Oraselul Copiilor, nu e Parcul Tineretului. Eu zic sa turnam beton peste toata zona aia, ce atata spatiu verde ? Ce conteaza ca-s orase (mai in vestul Europei, e drept) cu adevarate paduri in centru, noi vrem betoane !
 • +1 (5 voturi)    
  pe langa asfaltarile inutile... (Joi, 5 mai 2011, 1:13)

  alte proiecte aiuristice ce distrug orasul [anonim]

  Ati observat in Bucuresti, strazi reasfaltate fara motiv?
  Daca nu, poftiti pe str VALEA BUZAULUI< din sect 3.Aici veti vedea , cu stupoare, cum se strica un asfalt neted ca-n palma, abia turnat de 1 an de zile, si se toarna altul...La fel ca in "borduriada" recent incheiata.( E)dilii nostri au innebunit de tot?!Cine aproba asemenea risipa de bani? ASA SUNT "" ABSORBITE "" FONDURILE EUROPENE?! De catre buzunarul CUI?Madam Udrea, madam BOAGIU,NEGOITA si altii din sleatha lor!?Astia nu au auzit ca este criza ?Sau pe ei nu i-a atins???
 • -1 (3 voturi)    
  De ce taiem copacii? (Joi, 5 mai 2011, 9:53)

  Marian [anonim]

  De ce sa taiem copacii cand putem sa-i mutam. Cat poate fi de greu sa muti un copac? Suntem in sare sa ridicam, sa transportam mii de tone si nu suntem in stare sa mutam un copac? Un copac creste in zeci de ani, nu deranjaza pe nimeni, ofera oxigen, umbra, etc. merita efortul de al muta in loc de al ucide pur si simplu.
 • -1 (3 voturi)    
  Sa gandim un pic... (Joi, 5 mai 2011, 10:03)

  Robert [anonim]

  Eu stau chiar langa Parcul Tineretului, imi plimb in fiecare zi cainele prin fata acelei zone. Oameni buni, ala nu e Parcul Tineretului, nu are cale de acces, nu are banci, nu e luminat, nu are nici cea mai elementara amenajare!!! Este spatiul viran dn fata Palatului Copiilor ce separa Parcul Tineretului care se termina pe Strada Piscului (drumul care duce la Sala Polivalenta) de Parcul Vacaresti. Acolo pe vremea raposatului era poligonul de sofat. De peste 20 de ani e o zona cu boscheti si arbusti crescuti natural. Daca sunt vreo 10 -15 copaci, mare minune! Balariile ajung chiar la o inaltime considerabila iar primavara se formeaza balti mari (adevarate mlastini). Foarte bine ca i-au gasit o intrebuintare, desi nu cred ca este cea mai fericita alegere din cauza aglomerarii ce se va forma acolo. Oricum, comunitatea se va bucura de o sursa de relaxare iar terenul respectiv va aduce profit primariei. Salut initiativa! P.S. autorizatii, defrisari, aruncari de responsabilitate de la o institutie la alta am tot vazut. Probabil ca nu au fost date spagi catre toti solicitantii...
  • -1 (1 vot)    
   apreciez (Joi, 5 mai 2011, 11:01)

   marian [anonim] i-a raspuns lui Robert

   :) ma bucur ca am gasit inca un om care locuieste in zona si stie ce spune, nu ca majoritatea civilizatiilor ecologisti care comenteaza pe langa subiect , eventual si injura daca parera nu coincide cu a lor. Nici eu nu sustin neaparat ca e cel mai bun proiect, dar decat groapa de gunoi care era inainte, este mult mai bine.
   • +1 (1 vot)    
    Sa fim seriosi (Joi, 5 mai 2011, 11:33)

    Irina [anonim] i-a raspuns lui marian

    E o alta afacere. Orice groapa sau bucata de pamant poate avea doua intrebuintari: spatiu verde sau afacere. Iar in Romania it's all about the money.
    Stau de 5 luni in Germania si sincer sunt trista rau. E atat de multa verdeata, un aer atat de curat aici si atat de mult respect pentru natura incat cand te gandesti la ce se intampla in Bucuresti iti vine efectiv sa plangi. Efectiv sa plangi.
  • +3 (3 voturi)    
   Asa este (Joi, 5 mai 2011, 11:05)

   nim [anonim] i-a raspuns lui Robert

   Intr-adevar, zona aceea nu face parte, de facto, nici din parcul tineretului, nici din parcul copilului, era o zona abandonata pana acum, neingrijita, pe unde s-au aciuat caini maidanezi si nefolosita. Insa poate ca aqua parc nu e cea mai buna idee avand in vedere aglomeratia care se va produce in zona, mai ales ca exista, tot in zona, mai exact langa parcul copilului, un strand comunist nerenovat care ar fi putut fi reamenajat. In plus, in parcul tineretului (sau chiar langa el, nu cunosc limitele exacte ale parcului), exista un club privat cu piscina, pentru cei care nu vor sa se amestece cu amatorii de stranduri.
   • +2 (2 voturi)    
    aceeasi parere (Joi, 5 mai 2011, 12:39)

    qq [anonim] i-a raspuns lui nim

    era un maidan acolo + parti betonate
    era suficient sa curete si sa faca alei cu verdeata
    exista in zona stranduri in paragina in zona de sud a parcuuil copilului, puteau reface acolo

    adaug: toata actiunea este de tip electoral, generata de primar Popescu, la fel cum parcul copilului este tot un manifest de "uite ce-am facut eu ca primar" concretizat intr-un kitsch greu descriptibil ( fantani delfini, statui, poduri si podete de gradina chinezeasca, testoase de gips, amfore, etc) rar, rar am mai vazut asa risipa de bani (in timp ce in cartiere alearga cainii gunoaiele)
 • +1 (1 vot)    
  tot robi (Joi, 5 mai 2011, 10:31)

  ngi [anonim]

  vai de pielea noastra de rumani
  • -1 (1 vot)    
   vai (Joi, 5 mai 2011, 10:53)

   rgb [anonim] i-a raspuns lui ngi

   la asa stiri prezentate cu subantelesuri , care pot sa scoata ceva profit si de o parte si de cealalta ,ca ipocrizia e mare cocoana, asa rumani
 • 0 (2 voturi)    
  Altfel cum? (Joi, 5 mai 2011, 11:50)

  contribuabilul [anonim]

  Eu locuiesc in zona, deci in sectorul 4 si merg f. des in acest parc si am pretentia sau dreptul sa mi se explice urmatoarele:
  1. veniturile incasate din exploatarea acestui parc in contul cui se vor contabiliza? ..daca este in contul primariei sectorului 4 vreau sa vad ca mi se diminueaza mie contributiiile locale in mod corespunzator ....daca veniturile vor contribui la continua prosperitate a intreprinzatorului particular atunci nu sunt sub nici o forma de acord sa mi se taie portia de oxigen a zonei ....pentru acest motiv consider ca o lege trebuie sa interzica definitiv acest tip de investitii;
  2. cat de departe merge sfidarea legiii in conditiile incerte in care iata! se trece deja la treaba, se taie copaci pe domeniul public, fara stabilirea si verificarea legalitatii operatiunii;
  3. eu vreau si este de dorit sa se faca investitii pentru agrement dar daca acestea asigura venituriale Consiliui Local si nu la asigurarea de profit privat pe domeniile publice.
  • 0 (0 voturi)    
   altfel (Joi, 5 mai 2011, 18:34)

   alsa [anonim] i-a raspuns lui contribuabilul

   angajaza te la primarie sa fi aproape sa poti face ceva , asta nu se rezolva cu gura .
 • -2 (2 voturi)    
  Unde sunt vajnicii aparatori ai Capitalei? (Joi, 5 mai 2011, 14:37)

  Stepanida [utilizator]

  Unde sunt vitejii care apara Bucurestiul?Cand e vorba de Oprescu,imediat apar diferite ONG-uri care sa-i puna bete-n roate!Acum ,nu vad ce face Piedone?Halal ONG-uri!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by