Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, considera ca solutia la care au ajuns Ministerul Transporturilor si compania Bechtel pentru Autostrada Transilvania reprezinta "un succes pentru toate partile", in special pentru cetatenii romani.

Ambasadorul SUA la Bucuresti apreciaza decizia Guvernului Romaniei de a adopta o noua metoda de plata pentru Autostrada Transilvania, ca parte a pachetului de propuneri acceptate de firma americana Bechtel, se arata intr-un comunicat al misiunii diplomatice remis agentiei Mediafax, care precizeaza ca acordul trebuie ratificat de Guvernul Romaniei, iar in acel moment se va pune la punct acordul final.

"Ma bucur ca Bechtel si Ministerul Transporturilor si al Infrastructurii au reusit sa identifice impreuna o solutie in cazul acestui important proiect. Rezultatul este o solutie pentru toate partile, in special pentru cetatenii romani care se vor bucura de beneficiile unui sistem modern de autostrazi in acele regiuni ani de zile de acum inainte", a declarat Mark Gitenstein, conform sursei citate.

Ambasadorul o felicita pe Anca Boagiu pentru "rolul important pe care l-a avut in obtinerea acestui progres", care asigura realizarea unei autostrazi de inalta calitate, acordand atentie si costurilor pe care le implica pentru Romania.