Pentru ca sustine realizarea ambitiilor antreprenorilor afacerilor mici si mijlocii, UPC Business a lansat proiectul online Business Mentor care se va derula in perioada 20 septembrie - 24 octombrie 2011.

UPC Business MentorFoto: UPC Romania

Managerii pot beneficia de consultanta oferita de 3 mentori, astfel incat sa fructifice toate oportunitatile de afaceri. Proiectul sustine strategia UPC Business si motto-ul "Dedicati ambitiilor intreprinzatorilor".

Prin intermediul proiectului Business Mentor, disponibil online la adresa - businessmentor.upc.ro- managerii, antreprenorii si toti cei interesati sunt ajutati sa descopere care este cea mai buna solutie pentru afacerea lor. Inscrierea in acest program, initiat si sustinut de UPC Business, ofera sansa identificarii celor mai bune solutii de crestere a afacerii.

Mentorii care vor oferi consultanta sunt nume cunoscute in domeniul antreprenorial: Catalin Scripcaru - Presedinte, Vlad Stan si Andrei Rosca. Saptamanal, cei 3 experti vor alege 9 proiecte pentru care vor construi studii de caz ce vor fi afisate pe pagina businessmentor.upc.ro. In plus, la fiecare 2 saptamani, cate un proiect va fi dezvoltat intr-un studiu de caz complex, pe baza unei discutii intre mentori si persoana care a inscris afacerea in programul de consultanta. Cele doua studii de caz care se vor realiza in cadrul proiectului Business Mentor vor fi disponibile online, gratuit, pentru toti cei care achizitioneaza unul din Pachetele Office, recent lansate de UPC Business - pe baza codului de client.

Proiectul se va derula in perioada 20 septembrie - 24 octombrie 2011.

Despre mentori

Catalin Scripcaru- Presedinte CENTURY 21 Romania

Catalin Scripcaru este in prezent Presedinte CENTURY 21 Romania si Managing Partner Advanced Development, companie care a achizitionat in 2009 master franciza CENTURY 21, cea mai mare retea de agentii imobiliare la nivel mondial. Si-a inceput cariera alaturi de CIAS International, unde a detinut pozitia de Business Development Manager.

Vlad Stan - Fondator Vlad Stan& Partners

Vlad Stan este unul dintre primii antreprenori din mediul online din Romania. Are o vasta experienta an mediul business, dintre care mai mult de zece ani sunt in stransa legatura cu piata on-line. Este co-fondatorul mai multor afaceri pe Internet din Romania (Vodanet, Navidoo, Zazazoo, Lasalle, Seed Money). In septembrie 2010 a pus bazele Vlad Stan & Partners, companie globala ce ofera consultanta antreprenorilor din mediul online pentru a obtine rezultate exceptionale.

Andrei Rosca - General Manager Spada

Andrei Rosca este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri. In 2011 el a lansat Spada, agentie de marketing pe bloguri si social media. In ultimii opt ani a fondat mai multe firme si proiecte de succes. De peste 5 ani activeaza in online publishing, printr-o organizatie numita Pawnee, un grup de publishing de nisa care detine, printre altele, si bookblog.ro, cel mai important blog de carti din Romania.