Apple genereaza tot mai multa barfa in ultimul timp. Exista in mod constant tot felul de zvonuri despre produsele Apple, cele mai multe dovedindu-se false.

Dar, in aceasta saptamana au revenit in actualitate zvonurile referitoare la un iPad mai mic, o idee ridiculizata public de fondatorul companiei, Steve Jobs cu un an inainte de a muri.

Apple si colaboratorii sai nu au vrut sa comenteze.

Zvonurile privind un iPad mai mic, sau "mini iPad" au circulat inca de acum doi ani de la lansarea iPad. De data aceasta, mass-media din Coreea de Sud, China si Taiwan scriu ca Apple a comandat ecrane Samsung cu diagonala de 7,86 inch. Asta ar face ecranul noului iPad de aproximativ doua treimi din dimensiunea celui actual, care are diagonala de 9,7 inch, scrie Bussiness Insider.

Problema ar fi pretul acestuia.Ar putea figreupentru Applesa facabanipe uniPad de calitatea unei tablete de7 inch care se vindecu 299 dolari.Analistiide laiSupplispun ca producerea acestui iPad arcostaîn jur de250 de dolari, fara costurile de brevetare, dezvoltare si ambalare.Toate ar presupune un pret intre329 si349 de dolari.