Google a anuntat ca veniturile sale in trimestrul trecut au urcat cu 35%, la peste 12 miliarde dolari, in timp ce profitul a urcat cu 11%. Este prima oara cand in rezultatele financiare ale Google sunt incluse si cele ale Motorola Mobility, grup pentru care Google a platit 12 miliarde dolari, tranzactia fiind parafata in luna mai.

4.1 Jelly Bean, cea mai noua versiune de AndroidFoto: Reuters

Trimestrul trecut cifra de afaceri a Google a crescut de la 9,03 miliarde dolari in Q2 2011, la 12,2 miliarde dolari, iar Motorola Mobility a contribuit cu 1,25 miliarde dolari. Profitul net a crescut cu 11%, de la 2,51 miliarde dolari, la 2,79 miliarde dolari, iar Motorola a pierdut 233 milioane dolari.

Sefii Google nu au dat detalii despre planurile pe care le au pentru redresarea Motorola si au tinut sa sublinieze ca rezultatele financiare ale companiei recent preluate a fost distorsionate din cauza unor ajustari contabile legate de achizitie.

Cei de la Google nu au dat detalii despre problemele de sanatate ale lui Larry Page care a lipsit de la o serie de evenimente din cauza unor probleme cu corzile vocale. O sursa din interiorul Google a negat zvonurile cum ca Page ar avea in cancer si a adaugat ca starea sanatatii lui se imbunatateste si ca s-a intors la activitatile de zi cu zi in cadrul companiei.