Microsoft a realizat un clip prin care incearca sa combata comentatorii anti-Internet Explorer. Pentru producatorul de software, care si-a lansat cel mai recent browser odata cu Windows 8, noul clip este o parte a eforturilor de a face din Internet Explorer un browser cat mai relevant.

Noul clip ironizeaza comentatoriiFoto: Captura YouTube

Clipul video prezinta incercarile disperate ale unui comentator anonim de a denigra noul Internet Explorer prin comentarii rautacioase la diferite articole, replici postate pe Facebook sau pe contul oficial de Twitter al Internet Explorer.

''Internet Explorer este prost" sau "Internet Explorer este bun numai pentru a descarca alte browsere'', sunt cateva dintre comentariile des intalnite pe diferite site-uri. Astfel, Microsoft arata prin intermediul acestui clip ca este interesata de feedback-ul utilizatorilor si, mai mult, incearca sa rezolve problemele cu care se confrunta utilizatorii browser-ului.

Internet Explorere are la ora actuala aproximativ 50% din piata globala a browserelor web, fiind urmat de Mozilla Firefox, Google Chrome si Apple Safari.