Grupul de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary si alte doua filiale externe), unul dintre principalii furnizori de aplicatii ERP din tara, a anuntat joi realizarea unei cifre de afaceri in 2012 de 6,65 milioane euro, in crestere cu 8% fata de anul anterior. La sfarsitul anului trecut, grupul avea 160 de angajati, mai mult cu 15% fata de 2011. Directorul general al Wizrom Software, Adrian Bodomoiu, a spus ca firma pe care o conduce este profitabila si ca momentan nu a fost bugetata o crestere a anumarului de angajati pentru acest an.

Conform datelor prezentate, Wizrom a castigat anul trecut un numar de 261 de noi clienti, fapt care a ridicat numarul total de clienti ai Wizrom la 3546 firme, cu o baza instalata de peste 32.000 de licente.

Structura veniturilor Wizrom Software este urmatoarea: 31% din venituri au provenit din licente vandute, 34% din mentenanta, 35% din alte servicii de business (analiza business, procese, dezvoltari personalizate, outsourcing, altele). Compania ofera pentru companii solutii ERP, de eficientizare operationala, CRM si altele.