​Google introduce in saptamanile urmatoare un nou design pentru Inbox-ul din Gmail, ideea fiind ca mesajele primite vor fi impartite pe categorii si vor putea fi mai bine gestionate, spun reprezentantii companiei. "Uneori ni se pare ca Inbox-ul ne controleaza pe noi, in loc sa fie invers", spun cei de la Google, insa milioanele de oameni care s-au obsinuit cu actualul "look" al Gmail nu vor fi chiar de acord...

Google spune insa ca noua interfata, care va fi vizibila si pe desktop si pe terminalele cu Android, simplifica modul in care mesajele vor fi organziate si va fi eficienta in lupta cu numarul coplesitor de e-mail-uri pe care il primim zilnic.

E-mail-urile vor fi grupate in categorii ce apar ca si tab-uri, astfel incat cele legate de oferte Groupon vor merge intr-o anumita categorie, cele legate de alerte de stiri vor merge in alta, iar cele de la prietenii foarte apropiati vor fi intr-o alta categorie. User-ul va putea muta mesajele dintr-o categorie in alta, le va putea gestiona si, foarte important, va putea reveni la interfata veche.