Steve Ballmer a fost intampinat precum un star rock de 13.000 de angajati la intalnirea de ramas-bun la care seful Microsoft a participat in Seattle. A urlat, a dansat, a tinut discursuri mobilizatoare si a ironizat companiile rivale. Mii de oameni au strigat " we love you", insa o buna parte dintre ei sigur nu au fost sinceri, date fiind rateurile pe care Microsoft le-a avut in multe domenii.

Steve BallmerFoto: Captura YouTube

Seful Microsoft se va retrage in vara lui 2014, dar compania cauta inlocuitor, astfel ca acum a fost intalnirea de adio la care au venit 13.000 de angajati. Temperamentalul Ballmer a racnit, a dansat pe hit-uri de Michael Jackson si a repetat ca la Microsoft a avut cele mai frumoase momente din viata.

A parasit scena pe Wanna Be Startin' a lui Michael Jackson si pe "(I've Had) The Time of My Life" de la finalul filmului Dirty Dancing.

Ballmer nu a uitat nici sa "ciupeasca" un pic companiile mari din tehnologie, spunand despre Apple ca vrea cu orice pret sa fie la moda, despre Amazon ca este ieftina, despre Google ca "vrea sa stie mai multe", in timp ce Microsoft era evident cea mai buna fiindca "vrea sa faca mai multe".

Ballmer este celebru pentru temperamentul vulcanic si pentru urletele sale, iata cateva momente celebre:

Un moment la care Ballmer nu a avut control a fost in 2008 cand a fost atacat cu oua la Budapesta.

In toamna lui 2007 Ballmer era intrebat ce parere avea de primul iPhone: A raspuns razand, spuand ca nimeni nu va da bani pe un telefon care este "o masina nu prea grozava de trimis e-mail-uri".